Adaptil huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Adaptil producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Adaptil en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Adaptil.

Adaptil Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen
Happy Home Starter Set for Dogs  van Adaptil
Adaptil Art.-Nr.: 4601
35,22 €*
Breng me
Aan verlanglijst toevoegen
Momenteel niet in voorraad

Adaptil - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het assortiment van Adaptil bevat artikelen voor honden in ongewone situaties. De producten zijn gemaakt in Groot Brittannië. Al deze artikelen hebben een specifieke geur die enkel honden kunnen waarnemen. De bron van deze geur is een stof die teefjes produceren na de bevalling. Op deze manier versterkt de moeder de emotionele band met haar puppy's en voelen zij zich veilig. Honden kunnen deze geur niet enkel in de kindertijd waarnemen maar gedurende hun hele leven.

Adaptil huisdierproducten

  • Spray. Het helpt de hond om stress het hoofd te bieden in ongemakkelijke situaties: bij de dierenarts, tijdens uitstapjes of bij het verhuizen naar een nieuwe bestemming. Het kan in uw auto of huis gespoten worden.
  • Halsband. Het wordt gebruikt om puppy's te trainen om op publieke plaatsen onder de mensen te zijn (bijvoorbeeld bij hondenshows). Bovendien zijn deze producten onvervangbaar tijdens andere soorten training.
  • Pillen. Het is een medicijn dat snel verlichting brengt, wat uw hond helpt te ontspannen. U kunt uw huisdier pillen geven tijdens een bezoek aan de dierenarts of trimmer.
  • Verdamper. Het schept voor uw hond een aangename sfeer in huis. Zo'n apparaat moet gebruikt worden in de kamer waar de hond het grootste deel van zijn tijd doorbrengt. Eenmaal leeg, kan de fles vervangen worden.

Voordelen van Adaptil huisdierproducten

Het effect van producten van het merk is bewezen door heel veel testen, uitgevoerd door dierenartsen en wetenschappers. Producten van het merk zijn reeds vele jaren onophoudelijk geliefd bij hondeneigenaars. Dankzij Adaptil vergat een groot aantal huisdiereigenaars voorgoed al de problemen rond stress bij de hond.

Hoe kunt u Adaptil producten online kopen

Op de website PetsExpert vindt u producten van het merk tegen betaalbare prijzen. Kijk in de catalogus, kies het gewenste product en vul het aanvraagformulier in. Als er vragen zijn over producten of leveringstermijnen, vraag onze online deskundigen om hulp.

Indien u wilt dat uw huisdier geen onnodige stress heeft, koop dan nu direct Adaptil producten!

Adaptil Kwaliteitsproducten aan een goede prijs