AL-KO-TE huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige AL-KO-TE producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van AL-KO-TE en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van AL-KO-TE.

AL-KO-TE Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

AL-KO-TE - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

AL-KO-TE is een merk dat voer voor vijverbewoners produceert: voor koi en andere vissen. Het handelsmerk is eigendom van Allco Heimtierbedarf GmbH & Co. Het werd in 1973 opgericht en verkocht aanvankelijk melk voor kalfjes. Geleidelijk aan heeft het bedrijf haar assortiment ontwikkeld en vernieuwd. Tegenwoordig bestaat het uit ongeveer driehonderd soorten voer.

 

AL-KO-TE huisdierproducten

 

Koivoer is onderverdeeld in de volgende categorieën:

 

  • Voor jonge vissen. Dit is voer voor een goede groei en ontwikkeling van de vis. Bovendien versterken deze producten het afweermechanisme van het lichaam en regelen de stofwisseling. De formule van elk voer is zeer evenwichtig zodat de vis alle noodzakelijke voedingsstoffen krijgt.
  • Voor het voeren tijdens het koude seizoen. De hoeveelheid vetten en eiwitten zijn in deze producten aangepast zodat de vissen niet lijden onder het gebrek aan energie bij koud weer, wanneer hun stofwisseling vertraagt.
  • Voor het voeren tijdens het warme seizoen. Dit voer ondersteunt de gezondheid van de vissen wanneer hun activiteit maximaal is - tijdens de zomer. Voedercomponenten compenseren volledig het energieverbruik van het dier en dragen ook bij tot het behoud van hun heldere kleuren.
  • Veelzijdigheid. Dit voer kan op elk moment van het jaar aan vissen worden gegeven. Ze zijn makkelijk verteerbaar en bedoeld om het immuunsysteem van de vijverbewoners te versterken.

 

Naast de basisvoeding biedt de fabrikant een reeks van delicatessen aan voor koi vissen. Deze lekkernijen bevatten stoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van vissen, zoals caroteen (voor glanzende schubben), eiwitten (voor weefselregeneratie) en vetten (voor energie).

 

Het assortiment van AL-KO-TE bevat ook voer voor steurvissen. Steuren zijn benthische dieren daarom hebben zij speciale voeding nodig die naar de bodem van de vijver zinkt. Deze vissen verbruiken ook heel wat energie. Daarom heeft AL-KO-TE steurvoer een verhoogd caloriegehalte, maar is het nog steeds gemakkelijk verteerbaar. Dit is verkregen dankzij de evenwichtige samenstelling: kwalitatief hoogwaardig vismeel en plantaardige eiwitten van hoge kwaliteit.

 

Het merk produceert ook voer voor andere vijverbewoners: grondels en goudvissen. Deze producten zijn vervaardigd in de vorm van staafjes (voor alle vissen) en korrels (voor kleine soorten). Elk voer is seizoen-specifiek en past bij de kenmerken van verschillende soorten. Bijvoorbeeld, door AL-KO-TE goudvisvoer behouden de dieren hun heldere kleur het hele jaar door.

 

Voordelen van AL-KO-TE huisdierproducten

 

Ieder product dat onder de merknaam wordt verkocht, is uniek qua inhoud en voedingswaarde. Fabrikanten van voer baseren zich in hun werk op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Bijgevolg tonen alle producten eersteklas kwaliteit en hebben zij positief effect op de gezondheid van vissen: zij dragen bij tot hun groei en ontwikkeling, normaliseren de functie van het maag-darmkanaal en reguleren de stofwisselingsprocessen in het lichaam van het dier.

 

U kunt AL-KO-TE voer veilig kopen zonder bang te zijn dat zij het water van uw aquarium zal verontreinigen. Producten van dit merk bevatten kleine hoeveelheden fosfor om algengroei te voorkomen.

 

Hoe kunt u AL-KO-TE online kopen

 

In de Pet Expert online catalogus vindt u een verscheidenheid aan producten van het merk AL-KO-TE. Elk product gaat vergezeld van een foto en een korte beschrijving. Het helpt u om de juiste keuze te maken.

 

De bestelprocedure is heel eenvoudig: voeg het product toe aan het winkelwagentje, vul daarna uw contactgegevens in en kies een betalingsmethode. Indien u meer te weten wilt komen over het merk AL-KO-TE, neem gerust contact op met ons ondersteuningsteam. PetsExpert online deskundigen zullen al uw vragen graag beantwoorden.

 

In de webshop van PetsExpert kunt u producten van het merk AL-KO-TE tegen aanvaardbare prijzen kopen. Bovendien hebben we voor onze vaste klanten regelmatig uitverkoop en speciale aanbiedingen. Door te winkelen op de website van PetsExpert kunt u altijd geld besparen.

 

Mis geen enkel koopje - koop nu direct producten van het merk AL-KO-TE!

AL-KO-TE Kwaliteitsproducten aan een goede prijs