Bentisorb huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Bentisorb producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Bentisorb en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Bentisorb.

Bentisorb Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Bentisorb - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het merk Bentisorb werd in 2005 opgericht door het bedrijf Korodur International GmbH. Het Duitse bedrijf zorgt met trots voor zijn producten en gebruikt enkel natuurlijke materialen. Onder de merknaam wordt kattenbakvulling geproduceerd.

Bentisorb huisdierbenodigdheden

Het assortiment van het merk bevat fijne en grove korrelvormige kattenbakvulling. Het eerstgenoemde is perfect geschikt voor kittens en kleine huisdieren, het laatstgenoemde, voor kattenbakken van grote katten.

De kattenbakvullingen bestaan in 2 kleuren, bruin en grijs. Het product is beschikbaar in pakken van 5 kg, 10 kg en 20 kg.

Voordelen van Bentisorb huisdierbenodigdheden

Deze kattenbakvullingen zijn natuurlijke producten en bevatten geen synthetische toevoegingsmiddelen en asbest. Argosite, het mineraal dat gebruikt wordt voor het produceren van Bentisorb benodigdheden, absorbeert vocht goed en neutraliseert onaangename geurtjes.

Dit zijn producten van het type klontvormend. Wanneer zij in contact komen met vocht, vormen deze vullingen klonten die, indien nodig, uit de bak verwijderd moeten worden.

Het meeste van het ongebruikte product blijft in de bak. Hierdoor is deze kattenbakvulling zuinig in gebruik.

De producten van het handelsmerk Bentisorb ondergaan strenge kwaliteitscontrole. Zij worden getest door de beste vakmensen van onafhankelijke laboratoriums.

Hoe kunt u Bentisorb online kopen

Bent u teleurgesteld in de kattenbakvullingen die u eerder kocht? Kijk dan eens naar de producten die de merknaam Bentisorb dragen. Dit zijn natuurlijke producten met goede absorptie eigenschappen. Op de website van PetsExpert, kunt u producten van dit merk kopen tegen betaalbare prijzen. In onze winkel bestellen, kost u maar een paar minuten. Een logische interface en een kort bestelformulier maakt het nog eenvoudiger.

Heeft u vragen omtrent producten of leveringsvoorwaarden? Neem contact op met de deskundigen van onze ondersteunende dienst. Zij staan steeds klaar om u te helpen bij het kiezen. Koop snel en eenvoudig met PetsExpert!

Bentisorb Kwaliteitsproducten aan een goede prijs