Bogar huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Bogar producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Bogar en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Bogar.

Bogar Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Bogar - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het Zwitserse bedrijf Bogar AG werd opgericht in 1998. Het is gespecialiseerd in medicijnen voor dierenartsen en verzorgingsproducten voor huisdieren. De producten van het merk zijn gebaseerd op plantaardige ingrediënten met natuurlijke therapeutische eigenschappen. De producten van dit merk zijn goedgekeurd door gekwalificeerde huisartsen en ervaren fokkers.

Bogar huisdierproducten

  • Producten voor de verzorging van haar en huid. Het merk biedt producten voor lang- en kortharige rassen, alsook voor honden met allergieën en huisdieren met een erg gevoelige huid.
  • Insecticiden. Dit zijn doeltreffende middelen tegen luizen, teken en andere parasieten. Deze producten bestaan uit verschillende types: spot-on, spray of halsband. Insecticiden kunnen uw kat, hond en kleinere huisdieren beschermen tegen insecten.
  • Producten voor de verzorging van tanden en mondholte. Deze reeks bevat kauwbotten, tandpasta en borstels. Indien u deze verzorgingsproducten voor uw huisdier regelmatig gebruikt, zult u zelden naar de dierenarts moeten.

Voordelen van Bogar huisdierproducten

Het bedrijf past onderzoeksresultaten toe in hun werk. De best gespecialiseerde dierenartsen nemen actief deel in het ontwikkelen en vervaardigen van de producten van dit merk.

Alle Bogar producten worden gekenmerkt door hoge doeltreffendheid wat bewezen is door tal van testen. Bovendien worden kwaliteitstesten niet enkel verricht door specialisten van het productiebedrijf, maar ook door onafhankelijke experts.

Hoe kunt u Bogar online kopen

In de catalogus van PetsExpert worden de kwalitatief hoogwaardige producten van het merk Bogar aangeboden tegen redelijke prijzen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van onze site, is kiezen en bestellen snel en eenvoudig. U kunt voor alle vragen die u heeft tijdens uw aankopen, contact opnemen met de ondersteunende dienst van PetsExpert. Onze ervaren deskundigen geven u met plezier vakkundig advies. Mis geen enkele gelegenheid om Bogar producten te kopen tegen de beste prijzen, bestel op onze site!

Bogar Kwaliteitsproducten aan een goede prijs