Canina Pharma huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Canina Pharma producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Canina Pharma en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Canina Pharma.

Canina Pharma Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Canina Pharma - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het Duitse bedrijf Canina Pharma werd opgericht in 1984. Het is gespecialiseerd in de vervaardiging van medische voedingssupplementen die net zo doeltreffend zijn als producten van de dierenarts. Het bedrijf startte als eerste met de verkoop van zijn supplementen aan apotheken. Op dit moment bevat het assortiment van Canina Pharma meer dan 150 artikelen die naar 40 landen geëxporteerd worden.

Canina Pharma huisdierproducten

Het aanbod van dit bedrijf bevat allerlei producten voor honden en katten:

  • supplementen om het immuunsysteem te versterken;
  • vitamine en mineraal complexen;
  • insecticiden;
  • supplementen voor de huid- en haarverzorging;
  • medicatie voor sterke tanden en een sterk skeletspierstelsel;
  • producten om ogen en oren te reinigen en te desinfecteren;
  • gespecialiseerde supplementen en medicatie voor puppy's en kittens (poedermelk, papjes, mengsels voor het versterken van botten en tanden.

Onder de benodigdheden voor vogels, biedt Canina Pharma vitaminesupplementen en medicijnen die het ruien vereenvoudigen.

Voor kleine huisdieren, kunt u homeopathische mengelingen en multivitaminen kopen. Het bedrijf maakt bovendien producten voor paarden: shampoos, insecticiden, magnesiumsupplementen om de werking van het zenuwstelsel te normaliseren, ontsmettingsmiddelen.

Voordelen van Canina Pharma huisdierproducten

De productie van dit merk bestaat enkel uit kwalitatief hoogwaardige natuurlijke bestanddelen. De vernuftig evenwichtige inhoud van Canina Pharma producten is een garantie voor gezondheid en goede ontwikkeling van huisdieren. De producten van dit merk worden aanbevolen door de beste Europese fokkers.

Hoe kunt u Canina Pharma online kopen

De catalogus op de site van PetsExpert biedt een ruime verscheidenheid van producten aan van dit merk. Hier kunt u kwaliteitsproducten kopen tegen betaalbare prijzen. Onze bekwame deskundigen staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u graag een goede aankoop doen? Bestel dan nu bij PetsExpert!

Canina Pharma Kwaliteitsproducten aan een goede prijs