Cat & Clean huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Cat & Clean producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Cat & Clean en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Cat & Clean.

Cat & Clean Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Cat & Clean - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Cat & Clean is een Canadees merk van kattenbakvullingen. Zij produceren klontvormende vullingen gemaakt van bentoniet. Deze kattenbakvullingen zijn zuinig besteed en geschikt om te worden gebruikt door fokkers.

Cat & Clean huisdierproducten

  • Brilliant Plus. Dit is een kattenbakvulling met silicagel kristallen, een materiaal dat schadelijke bacteriën doodt en onaangename geurtjes absorbeert. Dit product absorbeert 380% vocht. Het discrete babypoeder aroma schrikt de huisdieren bovendien niet af.
  • Cat & Clean de Luxe. Dit product absorbeert twee keer zijn gewicht in vocht. Het heeft een zacht vanille aroma.
  • Sensitive. Dit product is voor huisdieren die gevoelig zijn voor allergieën. Het absorbeert 320% van zijn gewicht in vocht. Deze kattenbakvulling ruikt naar babypoeder.

Voordelen van Cat & Clean huisdierproducten

Deze producten zijn 3 keer zo zuinig in gebruik als de standaard kattenbakvulling. Als vocht in aanraking komt met Cat & Clean producten, worden er klonten gevormd; deze zijn eenvoudig te verwijderen met behulp van een schepje.

Het grootste deel van de kattenbakvulling kan nog gebruikt worden. U moet enkel af en toe wat product toevoegen.

Deze kattenbakvulling veroorzaakt geen stofvorming en blijft niet kleven in de haren en poten van de kat. Daarom verspreiden de huisdieren geen stukjes product door het huis wat u tijd bespaart met schoonmaken.

Hoe kunt u Cat & Clean online kopen

Bent u op zoek naar een doeltreffende kattenbakvulling? Cat & Clean producten zijn precies wat u nodig heeft. U vindt deze producten in de catalogus van PetsExpert aan zeer betaalbare prijzen. Bestellen kost een paar minuten: voeg gewoon de producten die u leuk vindt toe aan uw winkelmandje, vul een contactformulier in en kies een betaalmethode. De producten worden binnen de kortst mogelijke tijd bij u geleverd. Zorg voor uw kat - bestel nu Cat & Clean kattenbakvulling bij PetsExpert!

Cat & Clean Kwaliteitsproducten aan een goede prijs