Catsan huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Catsan producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Catsan en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Catsan.

Catsan Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Catsan - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het merk Catsan is eigendom van het Amerikaanse bedrijf Mars Inc. Het bedrijf werd opgericht aan het begin van de 20e eeuw. Het produceert allerlei producten voor zowel mens als huisdier. Onder de naam Catsan worden kattenbakvullingen geproduceerd. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige producten die al meer dan 25 jaar populair zijn.

Catsan huisdierproducten

  • CATSAN Clumping Litter. Dit is een vulling van fijne korrels. Het valt onder de categorie van de klontvormende. Als het in aanraking komt met vocht, vormt het product kleine vaste klonten. Zij zijn gemakkelijk te verwijderen terwijl het grootste deel van de inhoud van de bak schoon en droog blijft. Zo'n vulling is erg zuinig in gebruik.
  • CATSAN Hygiene Litter. Dit zijn witte korrels gemaakt van kalk en kwartszand. De vulling heeft antibacteriële eigenschappen en neutraliseert de onaangename geur van de bak doeltreffend. De korrels van dit product hebben een poreuze structuur waardoor zij vocht goed absorberen. In dit geval wordt het vocht vastgehouden in de kattenbakvulling terwijl de bak niet vuil wordt.
  • CATSAN Smart Pack. Dit is een speciale categorie van kattenbakvulling. Dit product bevat een geheel van twee lagen. De bodem van de bak wordt bedekt met de absorberende micro-fleece onderlaag en dan wordt de kattenbakvulling er gelijkmatig over verspreid. Door de micro-fleece laag zal de bak altijd droog en schoon zijn - het moet minder vaak gereinigd worden. De doeltreffendheid van 2 zo'n eenheden is gelijk aan 30 l. van een gebruikelijk niet klontvormend product.

Voordelen van Catsan huisdierproducten

De producten van dit merk bevatten geen bleekmiddelen en andere chemicaliën. Daarom kunt u Catsan producten gemakkelijk kopen zonder u zorgen te maken dat zij uw huisdier schade berokkenen. De korrels van kattenbakvulling hebben geen scherpe randen en bezorgen uw kat geen ongemak. De korrels van het product kleven bovendien niet aan de poten en haren van het huisdier. Zo'n vulling zal niet in huis verspreid worden waardoor u geen extra tijd hoeft te besteden aan schoonmaken.

Hoe kunt u Catsan online kopen

De kwalitatief hoogwaardige producten van het merk Catsan worden aangeboden in de webwinkel van PetsExpert. U kunt deze kattenbakvullingen kopen tegen betaalbare prijzen. Indien u er niet zeker van bent welk product bij uw huisdier past, neem dan voor hulp contact op met de specialisten van de ondersteunende dienst van PetsExpert. Zij staan altijd klaar om u te helpen.

Wilt u uw huisdier voorzien van maximaal comfort? Verspil dan geen tijd aan nadenken - bestel nu Catsan kattenbakvulling op onze site.

Catsan Kwaliteitsproducten aan een goede prijs