Catz Finefood huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Catz Finefood producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Catz Finefood en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Catz Finefood.

Catz Finefood Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Catz Finefood - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Catz Finefood maakt natuurlijke voeding voor katten. Dit merk hoort bij het Duitse bedrijf Pets Nature GmbH. Het is in 1999 opgericht door Martin Schupp. Producten van het Catz Finefood merk vallen op door hun eersteklas kwaliteit, en bevatten alle vitaminen en mineralen die uw kat nodig heeft voor een gezond leven.

Catz Finefood huisdierproducten

  • Klassiek. In dit eten zit veel vlees. Ze bevatten een rijkdom aan goede stoffen, waardoor het organisme van de kat de nodige energie krijgt. Dit eten smaakt heerlijk, en uw huisdier zal ervan smullen.
  • Purrrr. Dit is een reeks met eten voor katten die een gevoelige spijsvertering hebben en aanleg hebben voor allergieën. De producten bevatten een enkele bron van eiwitten.
  • Catz Finefood Mousse. Dit is verfijnde mousse die meer verscheidenheid zal aanbrengen in het dagelijkse dieet van uw kat. Dit soort producten bevatten milieuvriendelijke vis.
  • Snackz. Deze snacks zijn een geweldige manier om uw kat blij te maken met heerlijke en gezonde snacks. Er zit vis en vlees in – bronnen van zeer goede dierlijke eiwitten. Snacks met de volgende smaken zijn beschikbaar in het assortiment van het merk: kip, lever, zalm, konijn.
  • Meatz. Dit zijn snacks in de vorm van vleesstrips, met knapperige korsten. Deze snacks worden geproduceerd in Zwitserland – het land waar zeer goede boerenproducten vandaan komen. Deze rauwe materialen worden gebruikt voor het maken van organische voedselproducten die goed zijn voor het milieu.  

Voordelen van huisdierproducten van Catz Finefood

Voor de fabricage van voedsel van dit label worden er onderdelen gebruikt die eerst gecontroleerd zijn door dierenartsen, zodat ze voldoen aan alle eisen. Het bedrijf verkrijgt het vlees van de beste leveranciers.

Alle rauwe materialen voor  Catz Finefood worden bewerkt met verminderde impact. Zo behoudt het voedsel alle goede eigenschappen. Het dieet van dit merk bevat geen conserveringsmiddelen, soja of kunstmatige toevoegingen.

Hoe koopt u Catz Finefood online

In de PetsExpert shop vindt u een breed assortiment aan het beste voedsel van dit label. Hier koopt u de beste producten van Catz Finefood voor uw kat, voor betaalbare prijzen.

U moet uw product simpelweg in het winkelwagentje plaatsen en het bestelformulier invullen. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Als u meer informatie nodig heeft over de producten of de verkoopvoorwaarden op onze website, kunt u contact opnemen met de klantendienst. Onze ervaren specialisten zullen al uw vragen beantwoorden. Bestel nu Catz Finefood voeding, omdat uw kat het beste verdient!

Catz Finefood Kwaliteitsproducten aan een goede prijs