CeDe huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige CeDe producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van CeDe en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van CeDe.

CeDe Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

CeDe - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het bedrijf CéDé is in 1954 opgericht in Nederland. In het begin was het een klein familiebedrijf, dat vogelvoeding produceerde. Het bedrijf ontwikkelde snel, en in 2000 werd het een grote fabriek, gesitueerd in de Belgische stad Evergem. Tegenwoordig is CéDé de voornaamste fabrikant van voeding met ei voor huisdieren met veren.

CéDé huisdierproducten

In de productlijn van het bedrijf vindt u voedselproducten voor de volgende vogelsoorten:

  • duiven;
  • papegaaien;
  • kanaries;
  • wilde vogels;
  • exotische vogels.

Fokkers kopen zulke producten voor ontwikkelende vogels en voor het voeden van dieren tijdens het broeden. Vogels hebben dan behoefte aan extra voedingsstoffen.

Eieren zijn de basis van deze voeding en bronnen van eiwit. Dit soort diëten zijn heel goed voor vogels tijdens de rui, omdat 80% van de veren uit proteïne bestaan. Daarom moeten ze hier veel van kopen. Bovendien maakt CéDé snacks, additieven met vitamines en mineralen en zand voor vogels. Met behulp van deze producten kunt u goed voor uw vogels zorgen.

De voordelen van huisdierproducten van CéDé

Eieren in de voedselformule geven de nodige eiwitten aan de botten, organen, veren en huid van vogels.

Eiwit is ook heel belangrijk voor de productie van gist en hormonen. Bovendien bevatten vele producten van dit merk gedroogde insecten (wormen, insecten). Deze producten bieden dierlijke vetten en proteïnen.

Alle producten van dit merk worden gemaakt als korrels met ei. Deze zijn makkelijk verteerbaar in het organisme van de vogel. De voeding bevat evenwichtige hoeveelheden aan sucrose, glucose en fructose – substanties die energie verschaffen aan het lichaam van de vogel. CéDé producten worden verkocht in goed gesloten verpakkingen, waardoor de goede eigenschappen bewaard blijven en het eten langer vers blijft.

Hoe koopt u CéDé online

Zoekt u goede kwaliteit voeding voor uw gevederde vriend? Kijk naar de merkproducten van CéDé. Op de website van PetsExpert koopt u de producten van dit label voor de beste prijzen. U kunt terecht bij de professionals van onze klantendienst met vragen. Begaafde specialisten van PetsExpert zullen u helpen met het maken van de juiste keuze. Bestel nu in onze winkel en wij garanderen regelmatige kortingen en aanbiedingen speciaal voor u!

CeDe Kwaliteitsproducten aan een goede prijs