Chewies huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Chewies producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Chewies en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Chewies.

Chewies Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

Chewies - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Chewies producten zijn heerlijk voor uw hond. Het merk hoort bij het Pets Nature GmbH bedrijf, dat is opgezet in 1999. Het specialiseert in het maken van hoogwaardige huisdiersnacks. Het bedrijf biedt een grote productlijn, wat variatie zal aanbrengen in het rantsoen van uw dier, waardoor het ook evenwichtiger wordt. Voeding en snacks van dit label zijn makkelijk te verteren en goed voor de gezondheid van uw dier.

Chewies huisdierproducten

 • Vleesstrips. Ze zijn gemaakt van complete filetstukjes. In het assortiment van het merk vindt u snacks gemaakt van kip, rund en meer exotische producten: vlees van kangaroo of hert. Rauwe materialen van betrouwbare Duitse boeren worden gebruikt voor de fabricage van snacks, en kangoeroevlees komt uit Australië.
 • Kauwsnacks. Dit zijn de snacks gemaakt van kamelenlever - maag en luchtpijp. Deze snacks hebben een unieke smaak, waar uw huisdier zeker blij mee zal zijn. Bovendien omvat de productlijn snacks voor dieren die allergisch zijn.
 • Botten. Deze reeks omvat snacks om uw hond te stimuleren gedurende de training. , Er zijn botten in verschillende vormen en formaten in het assortiment, zodat u de juiste snack voor de hondensoort van uw hond kunt uitkiezen. Kleine snacks kunnen ook aan katten gegeven worden. Ervaren voedingsdeskundigen en fokkers hebben meegeholpen aan de vervaardigingen van de recepten van deze snacks.
 • Rolletjes. Dit is een reeks van snacks, met veel vlees. In snacks zitten veel voedzame stoffen, mineralen en vitamines. Deze snacks zijn makkelijk mee te nemen als u gaat wandelen met uw hond.
 • Snacks voor kleine hondensoorten. In deze snacks zitten geen granen, zodat ze makkelijk verteerd kunnen worden door een klein hondenlichaam, zonder allergische reacties te veroorzaken. Deze snacks kunnen gebruikt worden als beloningen gedurende de training.
 • Snacks gemaakt van kip. Voor de fabricage wordt filet gebruikt. Dankzij een speciaal droogproces, behoudt het vlees de goede eigenschappen.
 • Snacks gemaakt van de hoorns van stieren of herten. Dit zijn gezonde snacks, die u aan uw dier kunt geven als deze stress heeft. Bovendien helpen deze snacks de mondholte van uw hond schoon houden. Tandplak wordt verwijderd terwijl hij op de snacks kauwt. U kunt uw hond deze snacks geven in plaats van botten. Dierenartsen raden u af botten aan uw hond te geven, omdat er scherpe stukjes aan kunnen komen door het kauwen; deze kunnen het membraan van de maag van uw hond beschadigen. Chewies snacks gemaakt van hoorns zijn geheel veilig voor uw huisdier.
 • Wortels om te kauwen. Hard natuurlijk hout wordt gebruikt voor de productie van deze snacks. Wortels zijn goed voor de tanden en het tandvlees.
 • Natte voeding. Dit zijn voedzame producten, die vol zitten met goede stoffen. Alle ingrediënten worden bewerkt met reduced-impact en behouden hun goede eigenschappen.

Voordelen van Chewies huisdierproducten

Producten van dit merk zijn gemaakt in combinatie met gekwalificeerde dierenartsen en voedingsexperts. In deze producten zitten geen beendermeel, soja en andere kunstmatige stoffen. In de meeste snacks zit filet van vlees.

Hoe koopt u Chewies online

Op de PetsExpert website vindt u gezonde en lekkere snacks voor uw huisdier van het merk Chewies, voor betrouwbare prijzen. Professionals van onze klantendienst staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden over het assortiment, betaalvoorwaarden en leveringen. Geef uw hond een fijn cadeau – bestel Chewies producten bij PetsExpert!

Chewies Kwaliteitsproducten aan een goede prijs