Chipsi huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Chipsi producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Chipsi en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Chipsi.

Chipsi Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Chipsi - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het merk Chipsi hoort bij het grote bedrijf JRS. Dit bedrijf is meer dan een eeuw geleden begonnen in Duitsland. Grind voor terrariums, vogelkooien, huizen van kleine huisdieren en bepaalde andere producten zijn gemaakt onder dit label. Vulling wordt gemaakt van rauwe plantmaterialen.

Chipsi huisdierproducten

  • Klassieke vulling. Deze producten bestaan uit houtsnippers. U vindt producten met verschillende aroma’s in het assortiment: aardbei, appel en sinaasappel. Deze vullingen verspreiden geen stof en zijn geschikt voor dieren die last hebben van allergieën.
  • Producten gemaakt van hennep. Dankzij deze producten zal het altijd warm en droog zijn in de kooi van uw huisdier. Hennep is een hypoallergeen materiaal, zodat u dit product gerust kunt aanschaffen, zelfs voor gevoelige dieren.
  • Cellulose vullingen. CAREFRESH producten horen bij deze categorie; ze zijn beschikbaar in vier soorten. “Natuurlijke” vulling bevat vezels, die vocht goed zullen absorberen en nare geurtjes zullen weghalen door hun natuurlijke eigenschappen. “Ultra” producten zijn anders door langere vezels. “Gekleurde” vulling is er in twee kleuren: u kunt kiezen tussen blauw en roze. “Confetti” vulling valt op door de felle kleur, en ook door de zachtheid.
  • Producten gemaakt van stro, hooi en boomschors. Dit zijn de volgende vullingen: FARMLAND (zacht product gemaakt van stro), SUNSHINE (vulling gemaakt van fijn hooi; dieren kunnen hier ook van eten), FOREST FRESH (vulling gemaakt van boomschors, wat erg vers ruikt).
  • Maïs vulling. Deze producten nemen goed vocht op. Deze vulling is goed om te gebruiken op plekken in de kooi waar veel water komt, bijvoorbeeld bij de drinkbak. U kunt het product kopen met een heerlijk citrus aroma.
  • Voeding voor knaagdieren. In deze categorie vindt u heerlijk hooi, wat de werking van het maagdarmkanaal van dieren verbetert. Gedroogd gras zorgt ook voor de gezondheid van het organisme, met verscheidene goede stoffen.
  • Materialen voor nesten. Het bedrijf maakt speciale vezels, waarmee knaagdieren heerlijke nesten voor zichzelf kunnen maken. Er is ook materiaal in vele kleuren te koop.

Voordelen van Chipsi huisdierproducten

Grind van dit merk bevat geen kunstmatige componenten. Natuurlijke rauwe materialen, gebruikt voor de fabricage van producten, worden goed bewerkt, zodat Chipsi vulling helemaal steriel is. Ze neutraliseren ook geurtjes, nemen heel goed vocht op en verspreiden geen stof.

Het assortiment van dit merk valt op door de diversiteit. Het bedrijf produceert niet alleen grind voor de kooien van knaagdieren en vogels, maar ook voor de terrariums voor reptielen en spinnen.

Hoe koopt u Chipsi online

Op de website van PetsExpert kunt u producten van dit merk kopen tegen betaalbare prijzen. Onze winkel biedt een breed assortiment aan Chipsi producten en snelle leveringen. Heeft u moeite met het vinden van het juiste product? Vraag de professionals van onze klantendienst om hulp. Managers zullen graag uw vragen beantwoorden en zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Twijfel niet langer – koop nu Chipsi producten!

Chipsi Kwaliteitsproducten aan een goede prijs