Christopherus huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Christopherus producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Christopherus en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Christopherus.

Christopherus Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Christopherus - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Voedsel voor honden en katten wordt gemaakt onder het label Christopherus. Deze producten horen bij de klasse super-premium. Het voedsel van dit merk wordt gemaakt in Germany. Alle rantsoenen bestaan uit geselecteerde ingrediënten, waardoor ze makkelijk te verteren zijn. Schadelijke toevoegingen, zoals smaakversterkers of andere stoffen, worden niet gebruikt tijdens de fabricage van het product.

Christopherus huisdierproducten

Verscheidene voedingsproducten voor honden zijn beschikbaar in het assortiment. De fabrikant biedt vooral droge voeding van hoge kwaliteit, wat een perfecte basis is voor een gebalanceerd menu. De producten omvatten eiwitten, vetten en koolhydraten, die makkelijk te verteren zijn door het organisme van uw dier.

Natte voeding van Christopherus is beschikbaar in de volgende productlijnen:

  • Basis serie. Deze categorie omvat blikvoeding, die zo nodig gecombineerd kan worden met droge voeding. Natte voeding van Christopherus is geschikt voor honden met gevoelige magen. Voeding wordt goed verteerd en belast het maagdarmstelsel niet teveel. In deze producten zitten ook veel vitamines, die het immuunsysteem versterken.
  • Verfijnde voeding. Dit voer omvat vlees; bijvoorbeeld van hert of fazant. Bovendien bevatten de producten ingrediënten van groente: pastinaakwortel en papegaaikruid. Christopherus verfijnde voeding zit vol vitamines en oliën, om het organisme van het huisdier te verrijken met omega-3 en omega-6 vetzuren. Deze oppervlaktes verbeteren de toestand van de huid en het haar, en verminderen het risico op hart-en-vaatziekten. Bovendien zit er in deze verfijnde diëten squaleen - een effectieve bescherming tegen kanker.
  • 100% PUR. Deze voeding is gemaakt van natuurlijk vlees, zonder toevoegingen. Zulke voeding is geweldig voor dieren, die last hebben van allergieën of die niet tegen bepaalde stoffen kunnen. Verfijnde vleessoorten zoals kangoeroe of paard zitten vol eiwitten. Deze producten zijn heel sappig, dankzij een bouillon in deze voeding.
  • Voeding voor kleine hondensoorten. Deze categorie omvat evenwichtige diëten, ontwikkeld op basis van wat kleine soorten nodig hebben. Vlees van de beste soort (lam, kip) wordt gebruikt als een bron van eiwitten in deze producten. Het organisme van huisdieren zit vol gezonde koolhydraten met rijstkorrels of noedels. Dankzij bewerking met verminderde impact, behoudt voeding de goede eigenschappen van de ingrediënten.

Christopherus biedt heerlijke producten van vlees en vis voor uw katten. Deze producten zijn makkelijk te verteren en gezond. Er zit taurine in – een substantie die de ogen scherp houdt en zorgt voor goede vertering.

Voordelen van Christopherus huisdierproducten

Droogvoer van dit merk wordt gemaakt volgens een speciale methode: het wordt samengeperst in korrels en wordt bewerkt met minder impact, om schadelijke micro organismen en sporen te verwijderen. Poreuze korrels zijn lekker knapperig. Honden zullen hier heel blij mee zijn. Bovendien verzorgen korrels de mondholte: ze verwijderen tandplak en masseren het tandvlees.

De Christopherus producten vallen op door hun evenwichtige inhoud. Er zit gist in, wat goed is voor de werking van het maagdarmstelsel en verwijdering van ontstekingen. Er zit zalmolie in Christopherus voeding; het heeft een positieve invloed op de hersenactiviteiten van dieren en werkt als natuurlijk antioxidant.

Het dieet bevat omega-3 en omega-6 onverzadigde vetzuren, die het haar zacht en zijdeachtig maken, huidirritaties weghalen en huisdieren beschermen tegen hart-en-vaatziektes. Deze voeding bevat ook fructooligosaccharides, wat goed is voor de vertering en de bacteriële flora van de ingewanden normaliseert. De calcium in het rantsoen versterkt bovendien de botten van dieren, en maakt hun gewrichten flexibeler.

De serie van producten zonder granen is heel handig voor baasjes die een dier met een glutenallergie hebben. In het assortiment vindt u ook producten die passen bij alle leeftijden.

Hoe koopt u Christopherus online

In de PetsExpert online-shop koopt u voeding van dit merk voor de beste prijzen. Dankzij een handige interface duurt het niet lang om iets te bestellen. Als u vragen heeft over het assortiment, leverings- en betaalvoorwaarden, kunt u deze stellen aan de professionals van de klantendienst van PetsExpert. Koop producten van de beste kwaliteit van een bekend merk voor uw huisdier – bestel Christopherus nu op onze website!

Christopherus Kwaliteitsproducten aan een goede prijs