Classic Bird huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Classic Bird producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Classic Bird en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Classic Bird.

Classic Bird Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen
Titmouse Food Sticks 3 pieces Classic Bird
Classic Bird Art.-Nr.: 48027
1,84 €*
2,17 €* 
Je bespaart 0.33 €*
Koop
Aan verlanglijst toevoegen
Op voorraad
Hot cheap offer

Classic Bird - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het merk Classic Bird is eigendom van het Duitse bedrijf HEGA GmbH, wat al met succes in bedrijf is sinds 1900. Natuurlijke voeding voor vogels wordt gemaakt onder dit label. De fabrikant biedt hoogwaardige producten voor betaalbare prijzen. Deze producten zijn ook heel gezond voor gevederde huisdieren.

Classic Bird huisdierproducten

Voeding voor verscheidene vogelsoorten vindt u in dit aanbod van het merk:

  • papegaaien (grote varianten en parkieten);
  • exotische vogels;
  • wilde vogels;
  • kanaries.

Voordelen van Classic Bird huisdierproducten

Deze voeding omvat twee soorten gierst (rode en gele), die heel goed zijn voor de gezondheid van vogels. Rode gierst verrijkt het organisme van vogels met carotene, en gele gierst verrijkt het met de vitamine B1.

Er zit ook zaad voor kanaries in de inhoud van Classic Bird producten. Het bevat eiwitten van hoge kwaliteit en geeft het lichaam van de vogel de nodige energie. Dankzij een laag niveau aan voedingsvezels in dit ingrediënt, wordt voeding goed verteerd door het lichaam van vogels.

De zonnebloemzaden zijn belangrijk voor deze rantsoenen. Ze zijn heel voedzaam, en de meeste vogels zullen ervan smullen. Bovendien bevatten producten van dit merk hennepzaden. Dit component is rijk aan vetzuren, die goed zijn voor huid en haar, en het niveau aan cholesterol in het bloed verlagen.

Wilde vogels houden erg van noten. Zulke voeding is vooral gezond voor hen in het koude seizoen, als hun organisme verzwakt is. U kunt uw vogel ook snacks geven waar insecten in zitten. Zulke producten zitten vol dierlijke eiwitten, die nodig zijn voor hun energie.

Hoe koopt u Classic Bird online

In de PetsExpert online-shop koopt u hoogwaardige producten van dit label voor uw gevederde vriend. We bieden Classic Bird producten tegen de beste prijzen. Om een bestelling te plaatsen heeft u niet lang nodig. Dankzij een handige interface zal uw bestelproces comfortabel verlopen. Als u geen keuze kunt maken, kunt u terecht bij ons professionals. Ze helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wij helpen u voor uw vogel zorgen. Bestel Classic Bird producten nu bij PetsExpert!

Classic Bird Kwaliteitsproducten aan een goede prijs