Classic Friends huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Classic Friends producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Classic Friends en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Classic Friends.

Classic Friends Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Classic Friends - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het merk Classic Friends hoort bij het Duitse bedrijf HEGA GmbH. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en heeft zichzelf bewezen als fabrikant van huisdierproducten. Classic Friends is een merk van knaagdiervoeding, en van natuurlijke voeding voor kleine huisdieren.

Classic Friends huisdierproducten

Algemene voeding, wat een geweldige basis is voor diëten van verscheidene dieren zijn te vinden in het assortiment van dit merk. U kunt ook gespecialiseerde producten kopen, gemaakt voor specifieke knaagdiersoorten, bijvoorbeeld voor hamsters of chinchillas.

Classic Friends voedselproducten zijn gemaakt van fijne granen (haver, tarwe), noten (pinda’s, walnoten), zaden (pompoen, zonnebloem). Voeding is beschikbaar in twee soorten verpakkingen: zakjes en bakjes.

Vulling voor knaagdierkooien is gemaakt van stro, waarvan korrels zijn gemaakt. De fabrikant verpakt de vulling voor in pakken van 8 en 24 kg.

Voordelen van Classic Friends huisdierproducten

In deze voeding zitten geen smaakstoffen, kleurstoffen of andere kunstmatige toevoegingen.

De inhoud van ieder product is goed gebalanceerd volgens de behoeftes van het lichaam van uw knaagdier en de nodige voedingsstoffen. Met Classic Friends voeding krijgen dieren genoeg vitamines, mineralen en aminozuren binnen, die nodig zijn voor een vol leven en geluk. Bovendien vallen producten van dit merk op door betaalbare prijzen.

Vulling in de kooi neemt effectief vocht op en neutraliseert onplezierige geurtjes. Bovendien is grind van dit merk goed voor het milieu.

Hoe koopt u Classic Friends online

Producten van dit merk vindt u tegen betaalbare prijzen in de PetsExpert online-shop. Als u onze handige catalogus gebruikt vindt u makkelijk Classic Friends producten, die goed zijn voor uw huisdier. Het bestelproces is heel simpel door de handige interface, informatieve productbeschrijvingen en assistentie van de klantenservice. Als u geen keuze kunt maken, geven onze professionals u graag advies over welk product er bij uw huisdier past.

Wilt u snel en gemakkelijk een goed product kopen? Kies PetsExpert en bestel direct!

Classic Friends Kwaliteitsproducten aan een goede prijs