Deukavalli huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Deukavalli producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Deukavalli en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Deukavalli.

Deukavalli Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Deukavalli - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Voeding voor paarden wordt gemaakt onder het label Deukavalli. Dit label hoort bij een groot Duits bedrijf, Cremer GmbH & Co. KG. Het is in 1946 opgericht in Hannover. Het voornaamste werkveld van dit bedrijf is fabricage en verkoop van dierenvoeding, en andere boerenproducten. De activiteiten van het bedrijf Cremer komen overeen met de ecologische standaarden, van het gebruik van duurzame bronnen tot milieubescherming.

Deukavalli huisdierproducten

4 producten voor paarden zijn beschikbaar in het assortiment van dit label:

  • voedzame mengels met kruiden;
  • appelsnacks;
  • snacks met frambozen;
  • bananensnacks.

Alle Deukavalli producten zijn inhoudelijk goed uitgebalanceerd. Ieder component is goed voor de gezondheid van dieren. In de producten zitten bijvoorbeeld veel aminozuren, die nodig zijn voor normale vertering van alle goede stoffen in het organisme. Bovendien zit er in voeding vitamine B, wat goed is voor de gezondheid van het zenuwenstelsel en het bewegingsstelsel. In granensnacks zit ook weinig stijfsel, waarvan dieren niet te veel moeten eten. Zelfs de meest kieskeurige dieren zullen van deze snacks genieten.

In Deukavalli producten zit gerst. Dit is een voedzame kruidachtige plant, die het lichaam van het paard energie geeft, genoeg voor een hele dag. Daarom zijn producten met gerst goed voor het voeren van dieren die meedoen aan wedstrijden. Dit kruid is ook goed verteerbaar, en het belast het maagdarmstelsel van paarden niet teveel.

In gerst zit vitamine E, goed voor de gezondheid van het voortplantingssysteem en de conditie van de huid. In dit kruid zit ook lysine – een belangrijk aminozuur, dat nodig is voor de regeneratie van al het weefsel in het organisme van het dier.

Snacks en voeding met maïs zijn heel geschikt voor het ontwikkelen van paarden en voor dieren die aan sport doen. Dit ingrediënt geeft de huisdieren veel energie.

Voordelen van Deukavalli huisdierproducten

Voor het maken van de producten koopt het bedrijf Cremer rauwe materialen van regionale producten. Deze ingrediënten zijn dus vers, wat heel goed is voor de gezondheid en de smaak.

Alle producten van Deukavalli worden gecontroleerd om te zien of ze voldoen aan de kwaliteitseisen. Controles worden uitgevoerd tijdens iedere fase van fabricage; zo krijgt het eindproduct de perfecte kwaliteit.

Hoe koopt u Deukavalli online

U kunt producten van dit merk voordelig kopen bij de PetsExpert online-shop. Het is heel simpel om te bestellen op onze website: doe het product in het winkelmandje, vul het korte contactformulier in en kies een betaalmethode. We garanderen vlotte levering. Als u vragen heeft over productspecificaties of als u niet weet welk product bij uw paard past -  de professionals van onze klantendienst helpen u graag. Met hun hulp maakt u de juiste keuze.

Mis deze kans om een voordelige aankoop te doen niet – begin nu met bestellen bij PetsExpert.

Deukavalli Kwaliteitsproducten aan een goede prijs