Deukavallo huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Deukavallo producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Deukavallo en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Deukavallo.

Deukavallo Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

Deukavallo - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Voermengsels voor paarden worden gemaakt onder het label Deukavallo. Dit merk hoort bij het bedrijf Cremer GmbH & Co. KG. Het is in 1946 in Hannover opgericht. De productlijn van het bedrijf omvat verscheidene voedingsproducten voor huisdieren en vee. Tegenwoordig zijn de artikelen niet alleen populair in Duitsland, maar ook in andere landen.

Deukavallo huisdierproducten

 • Top Mix. Het is een mengsel van gerst en cornflakes. Het is een bron van de meest belangrijke voedingsstoffen en energie, waar paarden behoefte aan hebben. Deze voeding is geweldig voor dieren die meedoen aan races en dus een extra voedzaam dieet nodig hebben.
 • Top E. Het is voeding die samengeperst is in brokken. Het kan toegevoegd worden aan graanproducten voor paarden. Er zit minder stijfsel in deze voeding. Ondanks het feit dat deze stof het organisme van uw paard van energie voorziet, is het in hoge doseringen schadelijk voor paarden. Deukavallo Top E zal uw dier van de problemen afhelpen die veroorzaakt worden door een teveel aan stijfsel in het organisme. Dit supplement is vooral goed voor sportpaarden, die te maken hebben met zware lichamelijke belasting.
 • Pferdemüsli. Dankzij de gedroogde alfalfa in de inhoud is dit goed voor het versterken van de kaak van uw dier. In deze voeding zitten ook veel belangrijke stoffen, die nodig zijn voor de gezondheid en het geluk van paarden. Het is zeer geschikt voor sportpaarden.
 • Cornmüsli. Dit product verbetert de vertering en ondersteunt de motiliteit van de ingewanden. Het product staat bekend om de lage hoeveelheid aan eiwit, en daarom raakt het maagdarmstelsel van dieren overbelast. Appel maakt het voedsel heel lekker. Zelfs zeer kieskeurige paarden zullen hiervan genieten.
 • Kräutermüsli. Het is een mengsel van kruiden en muesli. Dit product versnelt het metabolisme en helpt problemen met de luchtwegen tegengaan. Deukavallo Kräutermüsli is goed voor paarden die te maken hebben met fysieke lasten en meedoen aan wedstrijden.
 • Strukturmüsli. Linnenzaadjes, wortel, alfalfa, en olie van de mariadistel zitten allemaal in het product verwerkt. Dit product is goed voor oude dieren.
 • Sportmix. Maïs en olie van de mariadistel in de inhoud zorgen voor energie, nodig voor een paard. De voeding bevat ook vitamine E, wat nodig is voor de gezondheid van het voortplantingssysteem, en het metabolisme van vet en koolhydraten ondersteunt. Daarbij zit er in Sportmix extra lysine – aminozuur, wat vele belangrijke functies heeft. Het is nodig voor goede ontwikkeling, herstel van weefsel, en het heeft te maken met de productie van hormonen en gisting. Dit product geeft actieve paarden die te maken krijgen met fysieke belasting genoeg energie.
 • Deukavallo Apfelmash. In deze voeding zitten granen en linnenzaden, die goed zijn voor het maagdarmstelsel. Er zitten ook appels in het product, waardoor het extra lekker wordt. Van een dergelijk dieet worden zelfs hele kieskeurige dieren blij.
 • Getreidevital. Dit is voeding van gerst en maïs, wat heel goed verteerd wordt door het organisme van een paard. Dit product is een bron van energie, dus het is extra goed voor dieren met fysieke belastingen en voor oudere dieren. Daarbij kan Getreidevital ook aan pony’s gegeven worden.
 • Leinvital. Linnenzaadjes vormen het belangrijkste bestanddeel van deze producten. Ze zijn goed voor het verwijderen van gifstoffen uit het organisme, en normaliseren de werking van het maagdarmstelsel. Dit product is ook goed voor de voortplanting van vrouwtjes, en geeft sportpaarden extra energie.
 • Deukavallo Mineral. Deze voeding is beschikbaar als korrels, met verscheidene kruiden. Er zitten ook veel vitaminen en mineralen in. Er zijn twee soorten verpakkingen verkrijgbaar: 8 kg en 20 kg. U kunt kiezen voor de hoeveelheid voeding die bij uw dier past.

Voordelen van Deukavallo huisdierproducten

Het assortiment van dit merk valt op door de diversiteit. U zult zeker iets lekkers voor uw paard kunnen vinden.

Het bedrijf Cremer zorgt dat alle producten gemaakt zijn volgens de kwaliteitseisen. Daarom zijn de producten van Deukavallo niet alleen lekker, maar ook erg gezond. Het assortiment wordt ook nog constant uitgebreid met nieuwe producten, terwijl bestaande items constant verbeterd worden.

Het belangrijke aspect van de werking van de fabrikant is de milieubescherming. Het bedrijf gebruikt natuurlijke materialen met maximale zorg.

Hoe koopt u Deukavallo online

U kunt snel en voordelig Deukavallo voeding kopen bij de PetxExpert online-shop. Bestellen op onze website kost niet veel tijd, dankzij de handige interface en korte productomschrijvingen. U kunt gemakkelijk voeding selecteren voor uw paard. Als u meer informatie nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze klantendienst. Ze helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bestel direct producten van Deukavallo bij PetsExpert en uw bestelling zal heel snel bezorgd worden!

Deukavallo Kwaliteitsproducten aan een goede prijs