Donath huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Donath producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Donath en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Donath.

Donath Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen
2 pieces Package Peanuts Reform  van Donath
Donath Art.-Nr.: 19853
2,07 €*
Breng me
Aan verlanglijst toevoegen
Momenteel niet in voorraad

Donath - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Donath is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van voeding voor wilde vogels. Het werd opgericht in Duitsland in 1964. Alleen geselecteerde rauwe materialen worden gebruikt voor het maken van producten voor dit merk. Bovendien is voeding van Donath goed te combineren met natuurlijke voeding voor vogels die in natuurgebieden leven.

Donath huisdierproducten

Het assortiment van het merk is opgedeeld in twee productreeksen:

  • Premium. Deze categorie omvat snacks als ballen en stokjes, en ook voedingsmengsels. Deze verfijnde producten zitten vol energie, waar vogels behoefte aan hebben. Alle producten van de Premium-lijn vallen op door de goede kwaliteit.
  • Berny Bird. Deze natuurlijke producten zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen. Voeding gemaakt van zaden (zonnebloem en pompoen) en vetbollen van verschillende formaten zijn te vinden in deze serie.  

Voordelen van Donath huisdierproducten

Het bedrijf koopt rauwe materialen van plaatselijke leveranciers. De graanproducten die gekocht worden komen uit het zuiden van Duitsland. Het bedrijf geeft geen extra geld uit aan het verschepen van producten, dus blijven de prijzen betaalbaar voor de klanten.  

Gedurende de ontwikkeling van voedingsformules en snacks houden specialisten de eigenschappen van de lichamen van vogels en de eisen van verschillende soorten in gedachten. De fabrikant maakt gebruik van zonnebloemzaadjes in twee varianten: gestreept en zwart. Ze zijn heel gezond, omdat er vitamines en oliën in zitten.

De voeding en snacks van dit merk bevatten hennepzaadjes – de bron van gezonde vetzuren. Ze hebben een positieve invloed op het voortplantingssysteem, versterken de botten van vogels en zijn goed voor de conditie van de huid.

In de winter zijn mengsels of snacks met pinda’s goed voor wilde vogels. Ze bieden het organisme van de vogel vetten en vitamines, die vooral nodig zijn tijdens een koude periode.

In het assortiment van het bedrijf vindt u producten voor verscheidene vogelsoorten. Zo kunt u spreeuwen en lijsters blij maken met voeding en snacks met rozijnen, waar ze dol op zijn.

Wilde vogels hebben veel energie nodig, daarom hebben ze veel calorieën nodig. Daarom zit er in Donath producten rundervet, wat de energie van vogels aanvult.

In producten van dit merk zitten mineralen. Deze stoffen zijn heel belangrijk voor de goede ontwikkeling van jonkies en de voortplanting. Mineralen zijn nodig voor de vorming van de eierschalen en het skelet van de vogel.

Hoe koopt u Donath online

U vindt voordelige producten van dit merk op de  PetsExpert website. Hier doet u snel en gemakkelijk uw aankopen door de gebruiksvriendelijke interface en een kort bestelformulier. Bovendien kunt u betalen met de betaalmethode van uw keuze. Wij zorgen voor vlotte leveringen.

Wilde vogels hebben onze steun nodig, dus geef ze alles wat ze nodig hebben. Bestel vandaag nog voeding en snacks van het label Donath!

Donath Kwaliteitsproducten aan een goede prijs