Doggles huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Doggles producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Doggles en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Doggles.

Doggles Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

Doggles - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Verscheidene huisdierproducten worden gemaakt onder het label Doggles. Het meest bekende product voor honden is echter een zonnebril. Het label is in 1997 opgericht door Roni Di Lullo in Amerika. Ze begon te merken dat haar huisdier met zijn ogen kneep als hij tegen de zon in keek. Daarom maakte ze een innovatieve accessoire, dat de ogen voor het huisdier kon beschermen tegen de zonnestralen.

Doggles huisdierproducten

 • Zonnebrillen. Deze producten passen bij huisdieren die met hun baasjes met de motor reizen, of bij dieren die veel tijd doorbrengen in de zon. Het is ook nodig voor dieren die niet goed tegen de zon kunnen.
 • Speelgoed. U vindt een goed cadeau voor ieder dier in het Doggles assortiment. U kunt een product van pluche of nylon vinden voor uw hond. Speelgoed van dit merk staat bekend om de duurzaamheid en kan tegen bijten en ruige behandeling. Dit komt door de constructie van de producten en het feit dat ze goed gemaakt zijn.
 • Schoeisel. Deze accessoires beschermen uw huisdieren tegen onderkoeling als u in koud weer gaat wandelen.
 • Bakken. Het bedrijf maakt praktische producten die u kunt opvouwen; deze zijn makkelijk mee te nemen als u op reis gaat.
 • Draagtassen. Comfortabele reizen zijn met huisdieren onmogelijk als u deze dingen niet heeft. Er zijn bovendien nog meer accessoires verkrijgbaar in het assortiment: kussens, dekens.
 • Jassen. Met zulke kleren krijgt uw dier het niet zo koud. Dit zijn comfortabele producten, die speciaal voor de dieren genaaid zijn, zodat ze niet in de weg zitten.
 • Reddingsvesten. Onvervangbare accessoires, zodat uw dier veilig is in de buurt van water.
 • Harnassen. In het assortiment van het merk vindt u niet alleen praktische producten met reflecterende strips, maar ook modieuze jurken, goed voor kleine hondjes.
 • Hoeden. Deze stijlvolle kledingstukken zullen uw huisdier beschermen tegen regen, sneeuw en wind.
 • Verzorgingsproducten. In deze categorie zijn er verzorgingsproducten voor de huid van de hond, en helende zalven voor beten van insecten.
 • Versieringen. Met deze elegante juwelen van Doggles ziet uw hond er altijd stijlvol uit!
 • Kattenspeeltjes. Het bedrijf maakt verscheidene leerzame producten. Katten houden het meest van speeltjes met kattenkruid.
 • Kattenkruid. Deze plant kan gebruikt worden om uw huisdier iets te leren. Zo kunt u uw kat bijvoorbeeld leren om de kattenbak of items om aan te krabben te gebruiken.

Voordelen van Doggles huisdierproducten

Brillen van dit merk zijn gemaakt naar de schedel van de hond, zodat het niet lastig is voor het dier. Deze accessoires beschermen de ogen van de dieren niet alleen tegen de zon, maar ook tegen stof. Zo vermindert u ook het risico van oftalmologische ziektes.

Deze producten zijn goedgekeurd door professionele dierenartsen.

Andere producten van dit merk zullen het leven van uw huisdier makkelijker en rustiger maken. Bovendien wil iedere eigenaar dat zijn dier er goed uitziet. Als u verfijnde versieringen en modieuze kleding koopt, geeft u uw dier alle verzorging en aandacht.

Hoe koopt u Doggles online

Hoogwaardige producten van dit label vindt u bij de PetsExpert online-shop tegen de beste prijzen. Bestellen kost maar een paar minuten. Vergeet niet uw adres bij te voegen, zodat we uw bestelling zo snel mogelijk kunnen leveren. Bovendien kunt u uw betaalmethode kiezen. Als u vragen heeft over het assortiment, kunt u vragen stellen aan onze klantendienst. Specialisten van PetsExpert helpen u graag. Breng diversiteit aan in het leven van uw dier – bestel nu Doggles producten!

Doggles Kwaliteitsproducten aan een goede prijs