Dreamies huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Dreamies producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Dreamies en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Dreamies.

Dreamies Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Dreamies - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Dreamies zijn snacks in de vorm van knapperige vierkantjes met sappige vulling. Ze zijn een goede toevoeging aan het hoofddieet van katten. Dreamies snacks worden gemaakt door het Amerikaanse bedrijf Mars Inc. Dit bedrijf doet al succesvol zaken sinds het begin van de 20ste eeuw, en maakt een breed assortiment aan producten, inclusief huisdiervoeding.

Dreamies huisdierproducten

Het assortiment van het label biedt voeding met de volgende smaken: eend, rund, kip, kaas, zalm. U kunt uw huisdier iedere dag verschillende vierkantjes geven: 4 snacks voor 1 kilo van het gewicht van uw kat. Er zitten veel voedzame stoffen in deze snacks, maar ze zijn alleen bedoeld als toevoeging, en kunnen de honger van uw huisdier niet stillen.

Voordelen van Dreamies huisdierproducten

U kunt deze snacks geven aan katten van iedere soort, als ze ouder zijn dan een jaar.

Heerlijke knapperige snacks waar uw huisdier zeker van zal smullen.

Dit product veroorzaakt geen overgewicht bij katten: een vierkantje bevat maar 2 caloriën. In vergelijking met lekkere hapjes van uw tafel, zijn Dreamies snacks licht en niet slecht voor het lichaam van uw kat. Een ei levert bijvoorbeeld een derde van de calorieën die uw kat van 4 kg iedere dag binnen mag krijgen.

Hoe koopt u Dreamies online

Hoe koopt u snel en goedkoop snacks voor uw huisdier? Bestel dan Dreamies snacks bij de PetsExpert online-shop. U zult profiteren van de makkelijke interface van onze website, informatieve productomschrijvingen en service van hoge kwaliteit. U kunt met uw vragen altijd terecht bij onze professionals. Bestel Dreamies snacks bij PetsExpert – maak uw huisdier blij met heerlijke gezonde snacks!

Dreamies Kwaliteitsproducten aan een goede prijs