Easy-Life huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Easy-Life producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Easy-Life en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Easy-Life.

Easy-Life Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Easy-Life - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Easy Life International B.V. is de eigenaar van het label Easy-Life. Dit bedrijf werd bijna 20 jaar geleden opgericht in Nederland. Het maakt innovatieve producten voor aquariums. Tegenwoordig wordt dit product geëxporteerd naar verschillende landen. Gekwalificeerde specialisten werken voor Easy Life International B.V.; ze doen constant research voor de ontwikkeling van het assortiment van het label. Producten van dit label zijn niet alleen populair bij aquarianen, de producten worden ook gekocht voor dierentuinen en vissenboerderijen.

Easy-Life huisdierproducten

De meest populaire producten van dit label zijn mestproducten. Dit is het assortiment van het merk:

  • ProFito. Het product met een hoge concentratie aan essentiële elementen. Ijzer en kalium zitten hier ook in; ze worden bij andere fabrikanten vaak los van elkaar gebruikt. Deze meststof kan gebruikt worden als voeding voor alle waterplanten, zodat ze gezond en sterk zijn, met felle, mooie bladeren.
  • EasyCarbo. Het verrijkt planten in het aquarium met koolstofdioxide. Hierdoor kunnen ze beter groeien. Het resultaat kan binnen een week of twee gezien worden, als u het product constant gebruikt. CO2 voorkomt ook de ongecontroleerde groei van algen in het aquarium.
  • Ferro. Dit product bevat ijzer en het is ook een bron van kalium. Deze meststof verbetert niet alleen de hoe planten eruit ziet, het voedt ze ook.
  • Kalium. Dit product is een geconcentreerde bron van kalium. Water in het aquarium dat te zacht is, kan leiden tot een tekort aan deze stof. Het eerste teken van een gebrek aan kalium is het feit dat de bladeren van kleur veranderen. We raden u aan om deze meststof te gebruiken in combinatie met het Ferro product. Zo krijgen planten kalium en ijzer.
  • Fosfo en Nitro. Dit zijn producten die waterplanten verrijken met fosfor en stikstof. Een gebrek aan deze belangrijke elementen zorgt voor dwerggroei. Zulke problemen komen vaak voor bij aquariums waarin geen of weinig dieren wonen.
  • Root Sticks. Dit zijn speciale producten die de voeding van de wortels van de aquariumplanten verbeteren. De meststof is geproduceerd in de vorm van stokjes, die verdeeld kunnen worden kleine stukjes. Ze lossen niet op in water.

Algicide producten, water conditioners, middelen voor de gezondheid van aquariuminwoners en bijzondere hulpmiddelen voor het transport van vissen worden gemaakt onder het label Easy-Life. Door deze producten wordt het houden van een aquarium makkelijk voor u.

Voordelen van Easy-Life huisdierproducten

Producten en items van dit merk staan bekend om hun efficiëntie en gebruiksgemak. Easy-Life producten hebben geen extra publiciteit nodig. De mensen die deze producten al hebben gekocht en hun kwaliteit op prijs stellen, raden ze aan bij hun familie en vrienden.

Hoe koopt u Easy-Life online

In de PetsExpert online-shop kunt u voordelige Easy-Life producten kopen. Door de gebruiksvriendelijke website interface kunt u binnen een paar minuten een bestelling praten. U kunt voor advies bovendien altijd terecht bij de professionals van onze klantendienst. Zij kunnen uw vragen beantwoorden over het assortiment, de levering en de betaalvoorwaarden, en ze kunnen u bijstaan bij het maken van de juiste keuze. Bestel een koopje – koop nu bij PetsExpert!

Easy-Life Kwaliteitsproducten aan een goede prijs