Eukanuba huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Eukanuba producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Eukanuba en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Eukanuba.

Eukanuba Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Eukanuba - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Voeding voor de super-premium klasse voor honden en katten worden geproduceerd onder het label Eukanuba. Oorspronkelijk hoorde dit label bij Procter & Gamble, en nu is het eigendom van de firma Mars. De fabriek waar de producten van dit label worden gemaakt staat in de Amerikaanse stad Ohio.

De namen van deze voeding komen uit de spreektaal uit de jaren ‘40 – de gouden eeuw van de jazz. “Eukanuba” werd gebruikt als een definitie van goede auto’s en muziek, en het betekende letterlijk “super”. De oprichter van het merk dacht dat woord perfect de unieke kenmerken en de kwaliteit van het product beschreef.

Eukanuba huisdierproducten

3 soorten droge voeding worden aangeboden in het assortiment van dit label:

  1. Eukanuba standaard voeding. Dit is eten voor honden van verschillende leeftijden: van jonge tot hele oude huisdieren. Bovendien biedt het assortiment van het label speciale voeding voor huisdieren, volgens hun formaat: klein, gemiddeld en groot.
  2. Voedingsproducten voor honden van verschillende soorten. Het bedrijf maakt speciale voeding voor Labradors en Shepherds.
  3. Medicinale diëten. U kunt uw huisdier een evenwichtig dieet bieden met behulp van deze producten. Het assortiment van het merk omvat voeding voor huisdieren met een gezonde huid, verteringsproblemen en voor dieren die aandoeningen hebben aan hun nieren en hun gewrichten.

Voordelen van Eukanuba huisdierproducten

Natuurlijke stukken vlees en vis worden gebruikt voor de productie van de voeding van dit merk. Het bedrijf selecteert de ingrediënten zorgvuldig, zodat alleen hoogwaardige producten, die mensen ook zouden kunnen eten, in productie gaan. Vlees en vis in de voeding zijn bronnen van dierlijke eiwitten, die nodig zijn voor de gezondheid van het dier.

Rauwe materialen voor Eukanuba voeding worden gekocht van betrouwbare leveranciers. Het bedrijf werkt al lang met alle leveranciers samen. Alle ingrediënten voor de productie van voeding zijn onderhevig aan kwaliteits- en veiligheidsinspecties. De producten hebben certificaten van onafhankelijke laboratoria.

Voedsel wordt meer dan 120 keer getest voor het op de markt komt. De leverancier test als eerste de rauwe materialen. In het volgende stadium worden alle componenten geïnspecteerd voor ze in de fabriek terecht komen. Als de resultaten van de resultaten negatief zijn, worden de producten niet geaccepteerd. De kwaliteit wordt constant gecontroleerd.

Eukanuba productie is gecontroleerd door gecertificeerde autoriteiten, zoals American Institute of Breadmaking (AIB). Het voornaamste doel van deze organisatie is controle van veiligheid en hygiëne gedurende de productie van eten voor mensen. Het bedrijf Eukanuba krijgt altijd positieve resultaten van vertegenwoordigers van AIB, dus is de productiekwaliteit altijd hoog.

Hoe koopt u Eukanuba online

In de PetsExpert online-shop koopt u producten van dit merk tegen voordelige prijzen. Om te bestellen voegt u de gewenste bestelling toe aan het winkelmandje, vult u een kort bestelformulier in en kiest u de betaalmethode die u wilt. Wij garanderen bescherming van uw persoonlijke data en de veiligheid van alle banktransacties. Als u vragen heeft over een bepaald merk of item, kunt u de professionals van onze klantendienst om hulp vragen. Ze zullen u graag helpen met uw keuze. Geef uw huisdier hoogwaardig en gezond Eukanuba eten – bestel vandaag nog bij PetsExpert!

Eukanuba Kwaliteitsproducten aan een goede prijs