Eurokat's huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Eurokat's producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Eurokat's en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Eurokat's.

Eurokat's Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Eurokat's - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het merk Eurokat hoort bij het grote H. von Gimborn GmbH bedrijf. Het is opgericht in Duitsland in de 19de eeuw. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter Heinrich von Gimborn. Tegenwoordig is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van huisdierproducten. De producten van Eurokat zijn klonterend kattengrind, gemaakt van natuurlijke klei.

Eurokat's huisdierproducten

  • Basis kattengrind. Het produceert geen stof en absorbeert goed. Dit product is best zacht, en beschadigt de gevoelige poten van uw kat niet, zodat u het zelfs voor de kattenbak van uw kitten kunt gebruiken.
  • Kattengrind met citrusgeur. De karakteristieken van dit product zijn net zo goed als die van het originele product; het heeft alleen een extra frisse geur. Katten en mensen zullen dit heerlijk.

Voordelen van Eurokat's huisdierproducten

Producten van dit merk bevatten geen kunstmatige stoffen. Kattengrind absorbeert vloeistof door de natuurlijke eigenschappen van de rauwe materialen die gebruikt zijn voor de productie hiervan. De absorbeer-capaciteit van Eurokat's producten is 120%.

Onder invloed van vloeistof vormt het product klonten die makkelijk te verwijderen zijn uit de bak. Het grootste gedeelte van het grind blijft droog en geschikt voor gebruik. U hoeft alleen maar vers grind toe te voegen.

Producten van dit merk gaan veel langer mee dan producten van sepioliet en kwartszand. Bovendien heeft kattengrind van Eurokat's antibacteriële effecten. Zo worden nare geurtjes voorkomen. En u weet zeker dat uw huisdier beschermd is tegen infecties.

Hoe koopt u Eurokat's online

Producten van het merk Eurokat's vindt u zeer voordelig op de PetsExpert website. In onze webshop vindt u informatieve productomschrijvingen – het zal u zeker helpen kiezen. Als u vragen heeft over items, merken of verkoopvoorwaarden, kunt u altijd terecht bij onze professionals. Ze zullen u graag helpen. U kunt voor uw bestelling betalen met de betaalmethode van uw keuze. Bovendien garanderen wij een vlotte bezorging.

Wilt u hoogwaardige producten kopen zonder te veel geld te betalen? Begin dan nu met bestellen bij PetsExpert!

Eurokat's Kwaliteitsproducten aan een goede prijs