Exclusion huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Exclusion producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Exclusion en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Exclusion.

Exclusion Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Exclusion - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het label Exclusion maakt voedingsproducten voor huisdieren die problemen hebben aan hun verteringsstelsel, en die al snel allergische reacties krijgen. Dit merk hoort bij het Italiaanse bedrijf Dorado S.R.L. Het is opgericht in 1991. Renato Rossi, de oprichter van het bedrijf, wilde voeding creëren die niet alleen de honger stilt, maar ook gezond is.

De reeks van voedingsproducten genaamd Exclusion Diet Formula werd uitgebracht in 2004. De voornaamste eigenschap van deze voeding is dat er maar één bron van eiwit in ieder product zit en ook koolhydraten die goed worden verteerd door de organismen van honden en katten.

5 jaar laten kwam het bedrijf met de productlijn van innovatieve voeding Exclusion Mediterranean Dog. Dit zijn  de super-premium producten die gebaseerd zijn op Mediterraanse kooktradities. Voor de fabricage worden de beste ingrediënten gebruikt: rijstkorrels, olijfolie, kippenvlees, vis, etc.

In 2012 begon het bedrijf met de verkoop van de Exclusion Mediterranean Cat lijn. Voeding smaakt heerlijk door het gebruik van natuurlijke ingrediënten voor de voeding. De producten bevatten ook geen chemicaliën en kunstmatige toevoegingen, waardoor ze zeer gezond zijn.

Exclusion huisdierproducten

  • Diet Formula voor huisdieren die last hebben van allergische uitslag op hun huid. Deze productlijn biedt eten voor katten en honden. Ieder product bevat één bron van eiwitten. Voor honden biedt de fabrikant producten met de volgende soorten mager vlees: konijn, kwartel, eend. Deze componenten worden aangevuld met erwten of aardappelen. Het assortiment van het merk biedt droge brokken en producten in blik met ragout. Speciale voeding wordt gemaakt voor jonge honden en volwassen honden; hun opbouw is gebalanceerd volgens de behoeftes van dieren van verschillende leeftijden.
  • Diet Formula voor honden die last hebben van hun verteringsstelsel. Deze voeding wordt goed verteerd door het organisme, omdat er niet veel vet in zit. Natuurlijke filet van vlees in deze producten is aangevuld met rijst. Het verrijkt organismen met koolhydraten, waardoor huisdieren de nodige energie krijgen. De fabrikant biedt ook voeding die gemaakt is voor huisdieren van verschillende formaten: klein, medium en groot.
  • Mediterraan voor honden. Ieder voedingsproduct van deze lijn bevat maar één soort dierlijk eiwit. De makers van deze voeding gebruiken recepten uit de Mediterrane keuken. De typische ingrediënten worden geselecteerd voor de productie, waardoor ze zeer lekker worden. De voeding wordt aangeboden in verschillende varianten, volgens de formaten van de honden. Door de verscheidenheid in smaken zit er altijd wel iets voor uw hond tussen.
  • Mediterraan voor katten. Voeding van deze soort bevat natuurlijk vlees – de bron van makkelijk te verteren eiwitten.  Bovendien zitten er plantaardige componenten, zoals wilde bessen, in het voer; deze verbeteren de vertering en ondersteunen het immuunsysteem van de huisdieren. Het productassortiment biedt voeding voor katten met uiteenlopende voedingsbehoeftes: voor actieve en kalme huisdieren, voor huisdieren die last hebben van overgewicht en voor gesteriliseerde vrouwtjes. U kunt ook voeding voor kittens en oudere katten kopen.

Voordelen van Exclusion huisdierproducten

Voedingsproducten van dit merk smaken heerlijk. Ze overbelasten het verteringsstelsel van huisdieren ook niet, en zijn goed te verteren. Exclusion voeding bevat geen beendermeel en kunstmatige toevoegingen. U kunt uw huisdier dit product bijvoorbeeld laten eten als hij eerst andere producten at.

Exclusion voeding lijkt op eten dat u zelf voor uw huisdier zou koken. Als u deze voeding kiest voor uw vriend met 4 poten, hoeft u geen tijd te verspillen aan het maken van van speciaal voedsel voor uw kat of hond.

Gekwalificeerd diëtisten en dierenartsen hebben te maken met de vervaardiging van recepten voor Exclusion. Daarom voldoet voeding van dit label aan de gezondheidseisen.

Hoe koopt u Exclusion online

Wilt u snel en makkelijk producten producten van dit merk kopen? U vindt een breed aanbod aan hoogwaardige Exclusion voeding voor honden en katten in de catalogus van PetsExpert. Onze winkel garandeert dat ieder product vers is, omdat we ons aan de opslageisen houden.

Kopen bij PetsExpert kost u maar een paar minuten. Voeg de producten toe aan het mandje, voeg het korte bestelformulier in en kies de betaalmethode die u het beste uitkomt. Wij garanderen de bescherming van uw persoonlijke data en banktransacties. Uw bestelling zal zo snel mogelijk naar u opgestuurd worden.

Als u nog niet gekozen heeft, kunt u terecht bij onze specialisten voor hulp. Ze helpen u graag met kiezen. Zorg met de hulp van Exclusion producten voor uw huisdier – bestel direct op PetsExpert!

Exclusion Kwaliteitsproducten aan een goede prijs