Feliway huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Feliway producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Feliway en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Feliway.

Feliway Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Feliway - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Feliway producten helpen de stress van katten verminderen in verschillende situaties die kunnen zorgen voor gebrek aan comfort bij dieren. Deze middelen zijn bijvoorbeeld goed voor dieren op reis, of als ze naar de dierenarts moeten.

Feliway huisdierproducten

  • Spray. Het zal helpen bij het corrigeren van uw dieren en afleren dat hij zijn territorium markeert of krabt aan de muren en meubels. Hiervoor moet u de spray één keer per dag gebruiken, voor de behandeling van de plek bij de deur, de raamkozijnen, en alle uitstekende delen van meubels. U kunt het product ook aanbrengen op de plekken die al gemarkeerd zijn door uw kat. Wij kunnen u aanraden de spray te gebruiken voor de draagtas van uw kat, zodat hij zich comfortabel voelt.
  • Verspreider. Dit is een apparaat dat werkt met het stopcontact. U kunt de verspreider gewoon in het stopcontact steken, en de kamer zal meteen gevuld worden met feromonen. Hierdoor zal uw kat zich niet agressief gedragen: hij zal vriendelijker zijn en zich comfortabeler voelen.
  • Navullingen. Het flesje van een verspreider moet iedere 4 weken vervangen worden.

Voordelen van Feliway huisdierproducten

Deze producten zijn gemaakt op basis van de feromonen die geproduceerd worden door de gezichtsklieren van het huisdier. De stof die gebruikt is voor de productie van dit middel is synthetisch. Als dieren met hun gezicht ergens tegenaan wrijven, laten ze zien dat ze zich comfortabel voelen. Het huisdier markeert het territorium op deze manier, en voelt zich dus veilig.

Als dieren gestresst zijn stopt de productie van feromonen, en het veroorzaakt nerveuze spanning bij de kat. Door bestanddelen in Feliway producten voelt uw huisdier zich weer comfortabel. Als resultaat zal uw kat kalmeren, zodat hij kan omgaan met de stressvolle situatie. Producten van dit merk zijn makkelijk te gebruiken: u hoeft geen extra moeite te doen of kennis te vergaren.

Hoe koopt u Feliway online

In de PetsExpert online-shop vindt u voordelige producten van dit merk. Wij hebben gezorgd voor een handige interface en een simpel bestelformulier, wat het bestelproces zo plezierig mogelijk voor u maakt. U kunt altijd uw vragen over het assortiment stellen aan PetsExpert professionals. Bestel nu bij onze online-shop, en ontvang uw aankopen zo snel mogelijk!

Feliway Kwaliteitsproducten aan een goede prijs