Flatazor huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Flatazor producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Flatazor en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Flatazor.

Flatazor Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Flatazor - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het Flatazor merk hoort bij Sopral S.A. Dit bedrijf is meer dan 50 jaar geleden opgericht in Frankrijk. Voeding van de super-premium klasse voeding voor dieren wordt gemaakt onder het label Flatazor. Ieder product van dit merk bevat maar liefst 40 stoffen, belangrijk voor de gezondheid van huisdieren.

Flatazor huisdierproducten

  • Cocktail voor katten. Deze lijn omvat voeding voor verscheidene huisdieren, volgens hun voedingsbehoeftes en -voorkeuren.
  • Protect voor katten. Deze categorie omvat speciale diëten, gemaakt voor dieren met gezondheidsproblemen. Taurine is verwerkt in deze producten. Dit aminozuur versterkt de hartspier, is nodig voor de vorming van gal en ondersteunt de elasticiteit van het netvlies. De producten van de Protect reeks omvatten methionine, waar katten behoefte aan hebben voor de gezondheid van de huid. In het assortiment van het merk zijn er producten voor huisdieren die aanleg hebben voor overgewicht of aandoeningen aan hun nieren en ook voor dieren met huidziektes.
  • Protect voor honden. Deze speciale diëten bevatten kruiden, zoals rozemarijn. Bovendien zitten er in deze voeding andere nuttige planteningrediënten, zoals kurkuma.
  • Pure Life voor honden. Glutenvrije voeding, goed voor huisdieren met een gevoelige maag, vindt u in deze categorie. Dierlijke eiwitten, die huisdieren nodig hebben, zitten ook in dit product.
  • Prestige voor honden. Dit is hypoallergene voeding met een zeer evenwichtige inhoud. Uw huisdier zal altijd gezond en vol energie zijn met deze diëten.
  • Elite Professional. Gespecialiseerde producten voor honden, die passen bij hun leeftijd, soort en activiteitsniveau, vindt u in deze serie. In het assortiment vindt u voeding voor kieskeurige honden. De producten zijn beschikbaar in pakken van 20 kg. Deze voeding is een praktische aankoop als u verschillende huisdieren of een heel kennel heeft.

Voordelen van Flatazor huisdierproducten

In de inhoud van dit merk zijn geen kunstmatige componenten of genetisch gemodificeerde  ingrediënten. Alle rauwe materialen worden mild behandeld, waardoor alle goede eigenschappen bewaard blijven. Alleen geselecteerde producten die gezond zijn voor dieren worden gebruikt voor de vervaardiging van Flatazor.

Gist in deze producten is goed voor de vertering van dieren, en normaliseert de microflora van de darmen. Vlas zaden in de voeding zijn rijk aan omega-3 en omega-6 zuren, die het niveau van cholesterol in het bloed verlagen en goed zijn voor de huid.

Appel-pectine, die in Flatazor voeding zit, zorgt voor het elimineren van radionuclides in het lichaam van uw dier. Dit ingrediënt heeft ook antibacteriële werkingen. Fructooligosaccharides, waarvan er veel in de voeding zit, hebben een positieve impact op het systeem van hart en bloedvaten, en normaliseren de microflora van de darmen.

Het bedrijf Flatazor gebruikt een uniek mengsel van goede stoffen. Ze worden verkregen uit vissen die in de noordelijke zeeën zwemmen. Het complex bevat mineralen, aminozuren, vitamines en vetzuren. Deze stoffen zijn goed voor het organisme van uw dier: ze normaliseren de werking van het maagdarmstelsel, zorgen voor de nodige energie en ondersteunen het voortplantingssysteem.

Hoe koopt u Flatazor online

Producten van dit merk vind u voordelig in de PetsExpert online-shop. U kunt bestellen in drie stappen: selecteer de producten die u nodig heeft, voeg ze toe aan het winkelmandje en vul het korte formulier in. Uw bestelling zal in korte tijd geleverd worden. Als u niet weet wat u moet kiezen, kunt u onze klantenservice om hulp vragen. Ze staan voor u klaar. Bestel direct bij PetsExpert, omdat uw huisdier alleen het beste verdient!

Flatazor Kwaliteitsproducten aan een goede prijs