Frolic huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Frolic producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Frolic en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Frolic.

Frolic Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Frolic - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Voeding voor snacks en honden worden geproduceerd onder het label Frolic. Producten van dit merk vallen niet alleen op door hun heerlijke geur en unieke smaak, maar ook door hun voedzame inhoud.

Frolic huisdierproducten

  • Complete. Dit is een serie van droge voeding, rijk an gezonde stoffen. Deze ingrediënten stillen niet alleen honger, maar zijn ook goed voor de gezondheid van honden. Deze producten ondersteunen het maagdarmstelsel van dieren, en helpen ook met het verwijderen van tandplak.
  • Complete Mini. Voedingsproducten speciaal gemaakt voor kleine hondensoorten, vindt u ook in deze productlijn. Het voer heeft een intense smaak, dankzij de speciale verwerking van rauwe materialen. Dieren die heel kieskeurig zijn zullen er ook van smullen!
  • Frolic voor op reis. Dit zijn snacks in een handige verpakking. U kunt dit soort snacks meenemen, bijvoorbeeld terwijl u met uw huisdier gaat wandelen.
  • Frolic Rodeo. Dit zijn kauwsnacks in de vorm van stokjes met een zeer verfijnde smaak. U kunt ze geven aan volwassen honden die meer dan 5 kg wegen. Zulke snacks zijn heel voedzaam voor uw huisdier, en een gezonde toevoeging aan hun voornaamste dieet.

Voordelen van Frolic huisdierproducten

Er zitten verscheidene gezonde stoffen in de producten van dit merk:

  • Vitamine A. Dit versterkt het immuunsysteem en maakt het zicht van dieren beter. Bovendien is deze stof gezond voor het urogenitale systeem.
  • Vitamine D3. Dit reguleert het metabolisme van calcium en fosfor in het organisme, ondersteunt de opname en de goede uitscheiding door de nieren. Bovendien is vitamine D3 nodig om aandoeningen aan het bewegingssysteem tegen te gaan, wat heel belangrijk is voor actieve honden.
  • Vitamine E. Dit is goed voor de werking van het voortplantingssysteem en de conditie van de huid, en het versterken van de bloedvaten.

Hoe koopt u Frolic online

Dankzij de handige interface van PetsExpert, kunt u snel en makkelijk een product van dit merk selecteren en uw bestelling plaatsen. Producten van Frolic vindt u in onze webshop tegen betaalbare prijzen.

Nog een voordeel van PetsExpert is de hoge kwaliteit van de service. U kunt altijd terecht bij onze professionals, voor advies of extra informatie over de betaalvoorwaarden. Zij zullen al uw vragen beantwoorden en u helpen kiezen. Wij leveren uw bestelling ook zo snel mogelijk. Bestel nu op onze website, en uw huisdier zal snel kunnen genieten van alle hoogwaardige Frolic snacks en voeding!

Frolic Kwaliteitsproducten aan een goede prijs