GimCat huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige GimCat producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van GimCat en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van GimCat.

GimCat Topproducten

  • Bestsellers
  • Aanbevelingen van klanten
  • Nieuwe goederen

GimCat - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het GimCat merk hoort bij het bedrijf Gimborn. Het is meer dan 150 jaar geleden opgericht. De GimCat productlijn is gevarieerd, en daarom zult u zeker goede voeding, snacks of supplementen kopen.

GimCat huisdierproducten

  • Natte voeding. Deze producten zien er voedzaam uit en smaken heerlijk. Er zitten geen kunstmatige toevoegingen in, zoals smaakstoffen en kleurstoffen.
  • Snacks in de vorm van stokjes. Deze producten bevatten kalkoenvlees, gist en ook een vitaminecomplex. Stokjes zijn voedzame en gezonde snacks voor dieren.
  • Pasta’s. Het bedrijf maakt verscheidene producten: voor de verwijdering van haarballen uit de maag, voor een gezonde huid, voor sterke spieren etc. U kunt uw kat deze snacks uit de hand geven; dit zal uw emotionele band sterker maken.
  • Producten met melk. Deze bevatten geen lactose, en daarom zijn ze niet schadelijk voor de maag van dieren. Bovendien bevatten melkproducten van GimCat veel calcium, wat de botten versterkt. Dit is vooral belangrijk voor groeiende kittens en dieren die al wat ouder worden.
  • Snacks in de vorm van muizen, kussens en ballen. Deze knapperige lekkernijen zijn niet alleen heerlijk voor uw kat, maar ook gezond voor de mondholte.
  • Vitamine supplementen. Het product met biotine in het bijzonder verbetert de conditie van de huid en de vacht. Het supplement met taurine is bovendien belangrijk voor de preventie van problemen met hart en vaten en ondersteunen scherp zich bij katten. Daarbij is taurine een substantie die nodig is voor de productie van gal en een goede vertering.
  • Gras. GimCat biedt speciale zaadjes voor groeiend weidegras. Deze mix is heel makkelijk te gebruiken, en u hoeft zich er geen zorgen over te maken dat de zaden niet ontkiemen. U hoeft ze alleen maar water te geven, en een paar dagen later zult u zeker groen gras hebben. Het is rijk aan vitamines die heel belangrijk zijn voor uw kat. Bovendien zorgt dit product dat haarballen goed door het lichaam passeren.

De voordelen van GimCat huisdierproducten

Het bedrijf Gimborn houdt zich bij de activiteiten aan de eco-standaarden. Het bedrijf vernieuwt ook vaak de productlijn en verbetert de producten die al bestonden.

De oprichters van het merk GimCat geven echt om uw huisdieren. Daarom zijn al hun producten zo heerlijk en gezond.

Hoe koopt u GimCat online

In de online-shop PetsExpert koopt u voordelige goederen van dit merk. Bestellingen plaatsen op onze website is heel makkelijk: doe de producten die u graag wilt kopen in het winkelmandje, vul een kort formulier in en kies een betaalmethode. Als u meer informatie nodig heeft over GimCat of verkoopvoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u zeker helpen met het maken van de juiste keuze. Verwen uw huisdier met heerlijke lekkernijen – koop direct snacks van GimCat!

GimCat Kwaliteitsproducten aan een goede prijs