GimPet huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige GimPet producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van GimPet en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van GimPet.

GimPet Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

GimPet - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Gimpet maakt producten voor katten. Snacks van dit merk hebben heerlijke smaken, en ze zijn ook heel gezond. Het merk hoort bij het Duitse bedrijf Gimborn. De geschiedenis van deze onderneming begon in 1855. De oprichter was Heinrich von Gimborn.

Gimpet huisdierproducten

 • Vleesstokjes met gist en vitamines. Katten die heel kieskeurig zijn zullen hier zeker van genieten.
 • Zuivelproducten. In deze items zit weinig lactose. Met dank hiervan veroorzaakt het supplement geen problemen in het maagdarmstelsel van uw kat. De fabrikant maakt voor kittens een goed alternatief voor moedermelk, en voor volwassen katten is er pudding, pasta en andere crèmige snacks, die goede toevoegingen zijn voor het voornaamste dieet van uw dier.
 • Snacks. U kunt uw dier gedroogd kattenkruid geven, een heerlijk product met 12 vitamines en andere bestanddelen. Bovendien maakt dit label een speciale snack die een positieve invloed heeft op de conditie van de tanden en ook een snack die ingeslikt haar door het lichaam helpt passeren. Vitaminevlokken zijn een goede toevoeging aan het dieet van uw dier. De fabrikant biedt GimBits snacks met pluimvee, forel en kaas.
 • Producten voor een gezond maagdarmstelsel. Het belangrijkste ingrediënt in deze producten is mout. Het helpt katten van ingeslikt haar af te komen. Zaden van gezond gras horen ook in deze categorie, omdat ze de vorming van haarballen in de maag tegengaan.
 • Producten voor de gezondheid van huid en haar. Dit zijn heerlijke snacks met biotine.
 • Snacks voor tandzorg. Verwijderen plak, hebben een positief effect op het tandvlees.
 • Producten met taurine. Deze stof is nodig voor gezonde ogen en hart en ook voor een sterk immuunsysteem. Gimpet producten compenseren het gebrek aan taurine in het dieet.
 • Vitamine supplementen. Versterk de gezondheid en het welzijn van kittens en volwassen dieren.
 • Voeding in blik, pasta’s, vlokken en andere producten voor kleintjes. Deze supplementen ondersteunen het afweersysteem, hebben een positieve invloed op de groei van de botten. Met behulp van deze producten krijgen kittens genoeg energie om zich op een actieve manier te ontwikkelen.
 • Additionele producten. Flessen voor het voeden van kittens en poeder voor het schoonmaken van de vacht vindt u in deze categorie. Deze producten zullen het makkelijker voor u maken om voor uw dier te zorgen..

De voordelen van Gimpet huisdierproducten

De fabrikant gebruikt de vele jaren van ervaring om uw favorieten blij te maken met de beste producten. Onder het label Gimpet worden allerlei soorten producten gemaakt. U zult zeker een supplement vinden waar uw kat van geniet. Het bedrijf gebruikt alleen milde verwerkingsmethodes bij de productie van de goederen. Hierdoor blijven de goede eigenschappen van de ingrediënten intact.

Hoe koopt u Gimpet online

Om producten van dit merk voordelig en snel te bestellen kunt u terecht bij de online shop PetsExpert. We hebben het bestelproces makkelijk voor u gemaakt. Bestellen zal niet meer dan een paar minuten duren. Daarbij staan onze professionals altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, over goederen en onze diensten.

Als u Gimpet producten bij ons koopt, kunt u aanzienlijk geld besparen. Kies voor gemak en voordeel – plaats direct uw bestelling!

GimPet Kwaliteitsproducten aan een goede prijs