Golden huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Golden producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Golden en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Golden.

Golden Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Golden - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Golden Grey is natuurlijke klonterende vulling voor kattenbakken. Producten horen bij de premium klasse. Het merk bestaat al sinds 2009. Het hoort bij het Duitse bedrijf Pet-earth GmbH.

Golden Grey huisdierproducten

Het voornaamste product van dit label is een bentonite vulling met een verfijnd aroma van babypoeder. Het neutraliseert slechte geurtjes effectief, absorbeert vocht goed zorgt niet voor stof en plakt niet aan de poten van uw kat.

De fabrikant biedt de volgende soorten vulling:

  • Master. Is heel efficiënt door de silicone gel die hierin verwerkt is. Deze vulling maakt het makkelijker om voor hygiëne te zorgen, zelfs als u thuis meerdere katten heeft.
  • Odour. Elimineert slechte geurtjes door een biologische absorberende stof. Dit is een goede keuze als uw huisdier niet van producten met lekkere geurtjes houdt. Dit product gaat direct de ontwikkeling van bacteriën tegen. Eén hele week lang is zelfs gedeeltelijke vervanging niet nodig.
  • Pine. Neutraliseert geurtjes met behulp van de absorberende stof. De vulling zorgt niet voor stof en de dennengeur zorgt voor een fris gevoel. De vulling kan door het toilet gespoeld worden.
  • White. Dit is een product van witte klei, met speciale blauwe korreltjes die zorgen voor de opname van vocht en de eliminatie van geurtjes. De korrels van de vulling zijn heel zacht, en katten houden ervan. Als het nat wordt, ruikt het naar lavendel.

De voordelen van Golden Grey huisdierproducten

Als deze vulling nat wordt, vormt het klonten. U kunt deze verwijderen zonder de rest van de vulling te vervangen. Zo kunt u heel zuinig zijn met de vulling. 14 kilo van dit product is net zo effectief als 42 kilo van inferieure kwaliteit. Dankzij de producten van Golden Grey, heeft u minder tijd en moeite nodig om alles schoon te houden.

Hoe koopt u Golden Grey online

Om voordelige en hoogwaardige vulling te kopen, bezoekt u de online shop PetsExpert. Onze professionals zullen u helpen een goed product te kiezen.

Bij ons kopen is handig en kosteneffectief. Bestel vandaag nog en u zult de vulling van Golden Grey binnenkort in huis hebben.

Golden Kwaliteitsproducten aan een goede prijs