Hansepet - Tubidog huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Hansepet - Tubidog producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Hansepet - Tubidog en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Hansepet - Tubidog.

Hansepet - Tubidog Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Hansepet - Tubidog - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Tubidog maakt hoogwaardige snacks voor honden. Zulke producten zijn een geweldige beloning voor uw viervoeter, als hij zich goed gedraagt. Bovendien is het handig om door de dierenarts voorgeschreven medicijnen te geven in deze lekkernijen. Dankzij snacks van Tubidog, is het helemaal niet moeilijk om voor uw huisdier te zorgen.

Het label hoort bij het bedrijf Hansepet. De onderneming werkt al met succes sinds 1997. De producten bestaan uit rauwe materialen van Duitse oorsprong. Snacks van deze fabrikant zijn heel populair in vele landen.

Hansepet-Tubidog huisdierproducten

Onder dit label worden verschillende soorten snacks gemaakt:

  • Crème gemaakt met vlees van pluimvee. Er zitten geen granen in dit product, dus u kunt het ook geven aan dieren die allergisch zijn voor gluten. Bovendien past deze crème bij honden die een gevoelige maag hebben. Er zit ook geen suiker in dit product, en daarom zal uw dier niet te zwaar worden.
  • Liverwurst. Deze glutenvrije snack is goed verteerbaar en gebaseerd op vlees en lever. Daarbij is het makkelijk in porties te verdelen.
  • Zalm crème. Dit is een uitstekende snack voor dieren die van vis houden. Uw hond kan genieten van een heerlijk tussendoortje, zonder botten erin. Bovendien bevat dit product vetzuren die een positief effect hebben op de conditie van de vacht van dieren.
  • Bacon crème. Honden houden van de vleesgeur van deze snack. Er zit geen zout of suiker in, en het is handig op te delen in porties.

De fabrikant biedt ook lekkere ballen van vlees. Als rauwe producten voor deze snacks worden hoogwaardig vlees en lever gebruikt. Het eindproduct bevat geen zout, suiker, kruiden of gluten.

De voordelen van Hansepet-Tubidog huisdierproducten

Producten van dit merk kunnen tot 18 maanden bewaard worden, zelfs buiten de koelkast. Dankzij de luchtdichte verpakking blijven ze vers en smaakvol.

Tube met een snack heeft u niet veel ruimte nodig. Dit is heel makkelijk om mee te nemen als u gaat wandelen of rijden. Met de praktische verpakking hoeft u zich geen zorgen te maken over olievlekken op kleren. Het is heel makkelijk om uw hond hiermee te verwennen: draai simpelweg de dop eraf en knijp in de tube. U hoeft niet op het product te kauwen, dus hij zal het snel op hebben, zodat u weer door kunt gaan met de training. De fabrikant verpakt vleesballen in herbruikbare containers. Zo zijn ze heel makkelijk te bewaren.

Hoe koopt u Hansepet-Tubidog online

Om voordelige snacks van hoogwaardige kwaliteit te kopen kunt u een bezoek brengen aan onze online shop. Wij hebben voor uw gemak gezorgd voor een makkelijk bestelproces, een goede klantenservice, en snelle levering.

Uw viervoeter verdient het om getrakteerd te worden op verfijnde lekkernijen. Bestel direct snacks bij PetsExpert en uw hond zal u dankbaar zijn!

Hansepet - Tubidog Kwaliteitsproducten aan een goede prijs