Happy Cat huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Happy Cat producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Happy Cat en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Happy Cat.

Happy Cat Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Happy Cat - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Onder het label Happy Cat worden evenwichtige voedingsproducten en snacks voor katten gemaakt. Het label hoort bij het bedrijf Interquell. De geschiedenis van deze Duitse onderneming begon in de 18de eeuw, vanuit een molen in Bavaria. Tegenwoordig worden de goederen van dit merk verkocht in Europese, Aziatische, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen. Deze producten worden geproduceerd in de fabriek van Bavaria, volgens de strenge kwaliteitseisen.

Happy Cat huisdierproducten

  • Droge voeding voor de kleinste dieren. De fabrikant biedt 2 soorten voeding. Supreme Junior is een product voor katten tussen de 5–12 maanden. De voeding is gemaakt naar een exclusief recept. De voeding bevat konijn, pluimvee en zalm. Het product Junior Sensitive Grainfree is speciaal gemaakt voor jonge dieren die te maken hebben met verteringsproblemen bij het eten van voeding met granen.
  • Droge voeding voor volwassen dieren. U kunt uw huisdier voeding bieden met rundvlees, eend, lam, wild of vis. In deze categorie vindt u producten voor dieren met specifieke voedseleisen. U kunt in het assortiment van het merk speciaal kiezen voor voedsel voor katten die veel binnen zijn. Bovendien maken ze van dit merk voedsel voor huisdieren die gecastreerd zijn, en voor huisdieren die een intolerantie hebben voor bepaalde componenten van traditioneel voedsel.
  • Droge voeding voor oude katten. Als rauwe materialen voor deze producten gebruikt de fabrikant pluimvee, lam of vis. Eiwitten in het voedsel zijn makkelijk te verteren en belasten het lichaam van de kat niet te zwaar.
  • Voeding in blik. Dit bestaat uit konijn, kalkoen, lam en andere soorten hoogwaardig vlees. Van het voedsel uit deze serie kunt u kiezen voor een optimale optie voor een kat die voorkeuren heeft voor bepaalde voeding.
  • Pâtés. Cats of all breeds like such tender foods. As raw materials for these products, the manufacturer uses beef, rabbit and chicken meat.
  • Kussentjes. U kunt uw huisdier verrassen met originele voeding met opvallende smaken: kip met wortels, rund en lam met bonen, lever en rund met erwten. De kleine kussentjes nemen niet veel ruimte in beslag en daarom kunt u ze makkelijk meenemen op reis.
  • Snacks. De fabrikant biedt heerlijke en gezonde snacks. Deze hebben een positieve invloed op de conditie van de tanden. Bovendien zal uw kat zeker genieten van deze lekkernijen met vlees of vis smaak.

De voordelen van Happy Cat huisdierproducten

De producten van dit merk vormen een basis voor een gezond dieet, waardoor uw dier zich actiever en over het algemeen beter zal voelen. Voedsel en snacks van Happy Cat hebben een positief effect op de huid en de vacht, en ook op de tanden. Daarbij houden deze producten uw kat fit. Bovendien helpen ze uw huisdier bij problemen als de vorming van haarballen in het maagdarmstelsel. Daarbij smaakt dit voedsel heerlijk, zodat uw kat er zeker van zal genieten.

Hoe koopt u Happy Cat online

Op de website PetsExpert, bestelt u producten van dit merk, die dan geleverd worden. U kunt bestellen in een paar muisklikken. Onze professionals staan klaar om u te helpen bij het bestellen.

Als u voedsel van dit merk bij ons koopt, kunt u aanzienlijk besparen omdat wij lage prijzen, kortingen en aanbiedingen voor u hebben. Bestel de beste voeding voor uw huisdier bij de webshop van PetsExpert!

Happy Cat Kwaliteitsproducten aan een goede prijs