Happy Dog huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Happy Dog producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Happy Dog en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Happy Dog.

Happy Dog Topproducten

  • Bestsellers
  • In aanbieding
  • Nieuwe goederen

Happy Dog - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Onder het label Happy Dog worden voedselproducten voor huisdieren geproduceerd. Voeding en snacks zitten vol met gebalanceerd componenten en andere uitstekende bronnen van eiwit. Dit Duitse merk hoort bij het bedrijf Interquell. De geschiedenis van dit bedrijf begon meer dan tweehonderd jaar geleden met een molen van de Müllers, gesitueerd in Wehringen. Het eerste eten voor honden werd vervaardigd in 1965. Het bevatte maïsvlokken en gedroogd vlees. De voeding werd geproduceerd onder het label Müller‘s Hundenahrung.

Tegenwoordig zijn Happy Dog populair in Europese, Afrikaanse, Aziatische en Zuid-Amerikaanse landen. De productielocatie die de voeding maakt is net als voorheen te vinden in Wehringen.

Happy Dog huisdierproducten

  • Droge voeding voor groeiende honden van groot en gemiddeld formaat. Happy Dog adviseert een concept van voeding in twee fases, en daarom is voeding voor puppy’s en jonge honden vaak gescheiden. Met deze aanpak ontwikkelt uw dier op de juiste manier.
  • Droge voeding voor volwassen dieren. Deze producten bestaan uit speciaal geselecteerde ingrediënten van vertrouwde leveranciers. Deze voeding is zeer verteerbaar – tot wel 90%. Daarbij zit er geen soja in.
  • Droge voeding voor oudere honden. Dankzij de eiwitten die makkelijk te verteren zijn, zijn deze producten niet belastend voor het maagdarmstelsel. Met zulk voedsel, zal uw hond actiever zijn.
  • Natte voeding. Deze producten bevatten maar één bron van eiwitten, en zijn daarom goed voor honden met allergieën of dieren die niet tegen bepaalde bestanddelen van voeding kunnen.
  • Vlokken. Deze categorie biedt 2 producten. FlockenMixer is een gezond, makkelijk te verteren toevoeging aan een dieet met vlees. FlockenVollkost is een compleet product dat niet gecombineerd moet worden met ander eten.
  • Snacks. Gemaakt van hoogwaardige rauwe materialen, verrijkt met mineralen en vitamines. Deze items doen veel goed voor dieren van allerlei soorten.
  • Supplementen. Deze categorie biedt supplementen die, dankzij hun gebalanceerde ingrediënten, de gezondheid van uw huisdier versterken.

De voordelen van Happy Dog huisdierproducten

Onder dit label worden producten voor honden met speciale behoeftes gemaakt. Er is bijvoorbeeld voeding in het assortiment van het merk met een slecht verteringsstelsel, voor dieren die veel energie verbruiken, voor dieren met overgewicht. Happy Dog voeding bevat geen schadelijke toevoegingen. Regelmatige controles door derden zijn een garantie van goede productkwaliteit.

Hoe koopt u Happy Dog online

Op de website PetsExpert, bestelt u vandaag nog voedingsproducten van dit merk. Als u een bestelling wilt plaatsen, heeft u maar een paar minuten nodig. We leveren de voeding zo snel mogelijk, zodat uw hond snel kan genieten van de voordelen van Happy Dog voeding.

Weet u niet welk product van dit merk past bij uw hond? Neem contact op met onze klantenservice voor advies. De professionals helpen u graag.

In onze webshop koopt u voordelige producten van Happy Dog. Geef uw dier gezonde voeding en bespaar geld met PetsExpert!

Happy Dog Kwaliteitsproducten aan een goede prijs