Hugro huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Hugro producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Hugro en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Hugro.

  • Hugro Producten voor Vogel

Hugro Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Hugro - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Hugro maakt natuurlijke producten voor verscheidene huisdieren. De prijzen en de populariteit bij huisdiereigenaars zeggen veel over de kwaliteit van de producten van dit merk. De oprichter van het bedrijf is Günter Leugers. Terwijl hij vogels fokte, merkte hij dat zand niet echt handig is om te gebruiken als vulling voor vogelkooien, door het aanzienlijke gewicht. De fokker heeft dit materiaal vervangen met een lichtere vulling, gemaakt van hennep. Zo begon de geschiedenis van een succesvol bedrijf.

Hugro huisdierproducten

  • Voor vogels. In deze categorie vindt u vulling, materialen voor het bouwen van nesten, accessoires voor kooien en voedselproducten.
  • Voor knaagdieren. Hugro biedt vulling, hooi, matten, speelgoed met natuurlijke snacks erin, tunnels, zand, basisvoeding en supplementen, en middelen tegen parasieten.
  • Voor katten. Het bedrijf maakt voeding die past bij de leeftijd en het lichaamstype. Bovendien bevat het assortiment van Hugro producten voor het elimineren van geurtjes uit de kattenbak.
  • Voor honden. Deze categorie omvat voeding gebaseerd op het formaat van de dieren. Daarbij biedt de fabrikant snacks en heerlijke worsten. U kunt het aan honden geven aan basisvoeding of supplement.

Hugro huisdierproducten

Het bedrijf produceert de producten zorgvuldig. Uit het wijde productaanbod van dit merk, haalt u de geschikte producten voor uw favoriet. Hugro vulling absorbeert vocht en bevat geen schadelijke toevoegingen of stof. Bovendien zijn de goederen erg kosteneffectief. Huisdieren houden van spelen en rusten op vulling van hennep. Ze kunnen er zelfs nesten in maken.

Hoe koopt u Hugro online

Onze online shop biedt voordelige producten van dit merk. Een bestelling plaatsen duurt niet meer dan een paar minuten. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van een product, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We garanderen een snelle levering.

Kies voor kwaliteit en voordeel! Plaats direct uw bestelling!

Hugro Kwaliteitsproducten aan een goede prijs