JR Farm huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige JR Farm producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van JR Farm en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van JR Farm.

JR Farm Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

JR Farm - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Producten voor huisdieren en inwoners van uw tuin - wilde vogels, egels en andere dieren - worden gemaakt onder het label JR Farm. De geschiedenis van het bedrijf begon met Herta Ruisinger, de eigenaar van een privé boerderij, die de huisdieren met interesse bekeek. Ze kwam tot de conclusie dat dieren niet de voeding krijgen die ze echt nodig hebben. Om de situatie te verbeteren, startten Herta en Jakob Ruisinger een nieuw bedrijf voor het maken van huisdiervoeding. Dit is ongeveer 20 jaar geleden, en JR Farm producten zijn nog steeds populair bij baasjes

De producten van dit merk worden gemaakt in Bavaria. De fabrikant haalt de meeste rauwe ingrediënten van eigen velden.

JR Farm huisdierproducten

Het bedrijf biedt producten voor verscheidene dieren, inclusief:

  • reptielen,
  • knaagdieren;
  • exotische vogels,
  • inwoners van uw tuin (wilde vogels, eekhoorns, egels, kippen, kleine varkens).

Producten voor honden door JR Farm zijn gezonde snacks en vlokken, die een BARF-dieet perfect aanvullen. Het bedrijf biedt lekkernijen gemaakt van vlees, eieren en groente, en ook speelgoed ballen met snacks erin, voor katten.

Het bedrijf maakt snacks met fruit en groente voor paarden. Veel van deze lekkernijen kunt u in de stal, vlakbij de dieren bewaren. Zo kunt u uw huisdier altijd blij maken. Bovendien biedt JR Farm zoutstenen voor paarden.

Ze verbeteren de vertering en ondersteunen de opname van voedingsstoffen.

Voordelen van JR Farm huisdierproducten

Voor de productie van de goederen gebruikt het bedrijf plantaardige ingrediënten, die groeien in gebieden zonder vervuiling. In producten van dit merk zitten veel goede stoffen voor dieren:

  • Vitamine A is nodig voor de groei en ontwikkeling van het organisme, de gezondheid van organen en ogen, en is ook profylactisch voor aandoeningen van de darmen en de luchtwegen.
  • Vitamine C is nodig voor het metabolisme voor koolhydraten, oxidatieprocessen en -vermindering, en ook voor de vorming van bepaalde hormonen.
  • Vitamine E ondersteunt de normalisering van de werking van het hoormoonsysteem en de bloedvormende organen, en het heeft anti-dystrofische eigenschappen.

Hoe koopt u JR Farm online

U kunt producten van dit merk altijd bestellen op onze website. Wij bieden lage prijzen, kortingen en aanbiedingen. Het bestelproces zal maar een paar minuten duren. U kunt zo nodig terecht bij onze professionals. Ze zullen u zeker helpen kiezen, en zullen al uw vragen beantwoorden over de winkel.

Huisdierproducten kopen bij PetsExpert is makkelijk en voordelig. Probeer het zelf – bestel vandaag nog JR Farm producten.

JR Farm Kwaliteitsproducten aan een goede prijs