Kattovit Feline Diet huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Kattovit Feline Diet producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Kattovit Feline Diet en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Kattovit Feline Diet.

Kattovit Feline Diet Topproducten

  • Bestsellers
  • Aanbevelingen van klanten
  • Nieuwe goederen

Kattovit Feline Diet - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Kattovit maakt voeding voor katten die lijden aan bepaalde ziektes. Het merk hoort bij Finnern GmbH & Co. Dit Duitse bedrijf doet al meer dan 20 jaar succesvol werk. De oprichters van het bedrijf zijn Roswitha & Joachim Finnern.

Kattovit huisdierproducten

Onder dit label wordt voeding voor verscheidene katten gemaakt. Deze voeding helpt bij het bestrijden voor alle problemen waar huisdieren mee te maken kunnen krijgen. In het aanbod vindt u de volgende producten:

  • Voeding voor gezonde nieren. Deze voeding bevat veel voedingsstoffen van niet-dierlijke bronnen, waar uw kat energie van zal krijgen. De producten bevatten ook relatief weinig eiwitten, waardoor de nieren minder zwaar belast worden. Door het kaliumcitraat in de voeding, wordt de vorming van nierstenen tegengegaan.
  • Voeding voor gezonde urinewegen. Voeding valt op door een lage hoeveelheid aan magnesium, waardoor de vorming van het meest voorkomende type of uroliths wordt tegengegaan. In de voeding zit kaliumsulfaat en DL-methionine. Deze stoffen verhogen de zuurgraad van urine, en zorgen zo voor omstandigheden waarin bacteriën zich minder goed kunnen ontwikkelen.
  • Producten voor een gezond maagdarmstelsel. Voeding die zo makkelijk te verteren is, is bijvoorbeeld geschikt voor katten met een gevoelige maag of huisdieren met aandoeningen aan hun alvleesklier.
  • Voeding voor allergische katten. Deze categorie omvat glutenvrije voeding met hoogwaardige eiwitten. Deze producten zijn ideaal voor katten die lijden aan verteringsproblemen of allergische huiduitslag, veroorzaakt door bepaalde ingrediënten in normaal voedsel (bijvoorbeeld granen).
  • Voeding voor katten met diabetes of dieren die te zwaar zijn. Deze producten bevatten geen suiker. Daarbij bevatten ze weinig vetten of calorieën. Voeding wordt lang verteerd. Dit helpt het aandeel aan suiker in het bloed van een kat normaliseren, wat erg belangrijk is in het geval van diabetes.

Kattovit biedt ook een speciaal dieet voor dieren die voeding met veel energie nodig hebben. Zulke voeding past bij dieren die te licht zijn, dieren die een slechte eetlust hebben of dieren die herstellen van een operatie.

De voordelen van Kattovit huisdierproducten

Voeding van dit label is een alternatief voor voeding op recept, wat alleen bij de dierenarts gekocht kan worden. Componenten van ieder Kattovit product zijn ideaal uitgebalanceerd. Uit zulk eten krijgt uw kat alle mineralen en vitamines, en de taurine die nodig is voor ogen en hart. Kattovit voeding heeft niet alleen een goede invloed op de gezondheid van dieren, het smaakt ook lekker. Uw kat zal zeker van deze producten genieten!

Hoe koopt u Kattovit online

Als u voor de gezondheid van uw dier wilt zorgen zonder te veel uit te geven, gaat u naar de online shop PetsExpert. Hier koopt u Kattovit voeding tegen betrouwbare prijzen. Bestellen en leveren zal niet lang duren. Ervaren professionals van onze winkel zullen u zeker helpen, als dit nodig is.

De gezondheid van uw kat is onbetaalbaar. Zorg voor hem met behulp van de producten van Kattovit!

Kattovit Feline Diet Kwaliteitsproducten aan een goede prijs