Luposan huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Luposan producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Luposan en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Luposan.

Luposan Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

Luposan - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Luposan maakt voeding en gezonde supplementen voor het voornaamste dieet van uw huisdier. Deze fabrikant maakt producten voor honden, katten, paarden en kleine dieren. De geschiedenis van dit label is meer dan een halve eeuw geleden begonnen

De fabrikant biedt een breed aanbod aan producten die gezondheidsproblemen tegengaan en de kwaliteit van het levens van het huisdier aanzienlijk verbeteren. In het aanbod van het label, vindt u de volgende goederen:

 • GelenkKraft is een supplement dat een positief effect heeft op de gezondheid van de grwrichten. Het is onmisbaar voor drachtige vrouwtjes lang voor de baring, omdat het de vorming van connectief weefsel in de foetus ondersteunt. Daarbij is het product zeer goed voor oudere honden.
 • KräuterKraft is een middel dat het metabolisme verbetert. Dieren die dit product krijgen, ervaren positieve veranderingen in hun lichaam: er worden gifstoffen verwijderd en anale klieren worden regelmatig gereinigd zonder dat u iets hoeft te doen. Bovendien wordt de huid verbeterd, en de vacht gaat glanzen.
 • LUPOcox-GRA is een supplement voor oudere honden. Het verbetert de scherpheid van het zicht, en ondersteunt het immuunsysteem.
 • Biotin+ is een product dat een positief effect heeft op de huid en het haar. Het supplement gaat tegen dat het haar dof en grijs wordt, en dat er problemen met de groei van de klauwen ontstaan. Bovendien zal uw huisdier minder jeuk hebben.
 • Zalmolie. Het is een effectief middel tegen problemen als droge huid, jeuk, een verzwakt immuunsysteem, een gebrek aan eetlust, aandoeningen aan de nieren.
 • Zeckweg is een middel tegen parasieten. Met dit product krijgt uw dier de stoffen die nodig zijn voor huid en haar. Behalve dat wordt de karakteristieke hondengeur geëlimineerd, en verbetert het algemene welzijn. De omstandigheden worden slecht voor parasieten.
 • LupoDerm is een product dat de gezondheid van huid en haar ondersteunt. Het maakt de vacht helderder, en de rui wordt korter.
 • MoorLiquid is een supplement voor verscheidene huisdieren, inclusief katten en paarden. Moor (peloid) is rijk aan stoffen die heel goed zijn voor dieren. Het supplement heeft vooral een positief effect op de processen van de vorming, de ontwikkelen en de cultivatie van bloedcellen. Bovendien verbetert de moor (peloid) de werking van het verteringsstelsel en de conditie van de vacht.
 • Plaquex zijn brokken die nodig zijn voor de tanden van de hond. Dit product elimineert plak en gaat ook de vorming van tandsteen tegen. Bovendien bieden deze brokken de oplossing voor het probleem van slechte adem bij uw huisdier.
 • Lupo Sensitiv 20/8 is voeding voor honden met een normaal en iets lager activiteitsniveau. De voeding past ook bij dieren die iets zwaarder of iets ouder zijn.
 • Lupo Sensitiv 24/10 is hondenvoeding voor dieren met gemiddeld of een iets hoger activiteitsniveau. Zulke voeding is een prima basis voor het dieet van puppy’s, volwassen dieren met normaal gewicht, drachtige vrouwtjes en vrouwtjes die melk moeten geven. Daarbij past deze voeding bij dieren die allergisch zijn en ook bij huisdieren die lijden aan problemen met het maagdarmstelsel, veroorzaakt door een ongezond dieet.

De voordelen van Luposan huisdierproducten

Voor de productie van voeding en supplementen worden rauwe materialen van vertrouwde leveranciers gebruikt. Er zitten geen kunstmatige toevoegingen in de producten van Luposan. De industriële faciliteiten van het bedrijf zijn te vinden in Duitsland.

Het Luposan team test de producten niet op dieren. De medewerkers van het bedrijf geloven in de productkwaliteit, en geven het daarom aan hun eigen dieren.

Hoe koopt u Luposan online

U kunt vandaag nog uw product kiezen, en uw bestelling plaatsen in een paar muisklikken. Uw aankoop zal binnenkort geleverd worden. Als u meer wilt weten over Luposan producten of onze garanties, beantwoorden de professionals van onze klantenservice graag al uw vragen.

Als u zaken met ons doet zult u geen geld verspillen. Bestel voeding voor uw trouwe viervoeter bij PetsExpert, want het is handig, snel en heel voordelig!

Luposan Kwaliteitsproducten aan een goede prijs