Markus-Mühle huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Markus-Mühle producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Markus-Mühle en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Markus-Mühle.

Markus-Mühle Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Markus-Mühle - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Hondenvoeding van het Duitse bedrijf Markus-Mühle hoort bij de premium klasse. Het bedrijf bestaat al 50 jaar. Het is opgericht door Josef Olberts. De fabriek staat in Westerwald.

Deze natuurlijke voeding is gemaakt met zorg voor dieren en milieu. In het brede aanbod vindt u ook eten voor dieren met speciale behoeftes. Het bedrijf gebruikt geen palmolie in de producten en test niet op dieren. Voor de productieprocessen, wordt energie gebruikt die gegenereerd is door watermolens. Daarbij neemt het bedrijf deel aan evenementen die gaan over het behouden van de verdwijnende fauna.

Markus-Mühle huisdierproducten

De fabrikant biedt de volgende producten:

  • complete voeding voor honden van iedere leeftijd (NaturNah HundeFutter);
  • producten gemaakt van Aberdeen Angus vee;
  • voeding voor honden die veel binnen zijn en niet vaak bewegen;
  • graanvrije voeding voor actieve honden met allergiën en gevoelige verteringsstelsels;
  • premium voeding met kip (LUPO NATURAL);
  • voedingssupplementen in de vorm van botten, gemaakt van kip.

De voordelen van Markus-Mühle huisdierproducten

De fabrikant gebruikt de beste ingrediënten voor de productie. Alle rauwe materialen worden gecontroleerd op kwaliteit, worden getest in laboratoria van derden, en pas daarna worden ze gebruikt voor de vervaardiging.

Het bedrijf gebruikt geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en GMO’s in de producten. Bovendien worden rauwe materialen niet bewerkt met hete temperaturen. Ze worden zelfs niet gestoomd. Voedselproducten worden gekookt met lage temperaturen, zodat alle goede kwaliteiten voor de gezondheid van uw hond bewaard blijven.

De voeding bestaat uit brokken waar dieren makkelijk op kunnen kauwen. Bovendien valt de voeding op door de goede verteerbaarheid.

Hoe koopt u Markus-Mühle online

Als u voordelige producten van dit merk wilt kopen, kunt u bestellen bij de webshop PetsExpert. Het proces kost maar een paar minuten. Uw aankopen worden snel geleverd. Als u meer informatie wilt over de voeding van dit merk of het plaatsen van een bestelling op onze website, kunt u contact opnemen met onze klantendienst.

Hoogwaardige gezonde voeding zal uw hond blij en actief maken. Geef uw dier de juiste voeding. Bestel vandaag nog voer van Markus-Mühle!

Markus-Mühle Kwaliteitsproducten aan een goede prijs