Meradog huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Meradog producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Meradog en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Meradog.

Meradog Topproducten

  • Bestsellers
  • Aanbevelingen van klanten
  • Nieuwe goederen

Meradog - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Merdadog is kwalitatief hoogwaardig voer voor honden. Het voer wordt geproduceerd door het bedrijf MERA dat sinds 1949 actief is. Aanvankelijk was het bedrijf gespecialiseerd in producten voor boerderijdieren. Later begon het bedrijf met de ontwikkeling van een nieuwe richting - de productie van voeding voor huisdieren.

 

Onder de naam van Meradog wordt premium klasse en super premium klasse voeding geproduceerd. Het houdt huisdieren gezond en actief.

 

Meradog huisdierproducten

 

De fabrikant biedt verscheidene voedsellijnen. U vindt er zonder twijfel het geschikte product tussen voor uw huisdier.

 

De Premium reeksen in het assortiment bevatten dagelijks voer voor volwassen honden met verschillende activiteitenniveaus. Dit voer is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

 

High Premium Care reeksen beschikken over uitstekende voerrecepten. Het werd ontwikkeld, rekening houdend met de voedingsbehoeften van uw huisdier gebaseerd op zijn leeftijd, ras en levensstijl.

 

Voer dat één bron van eiwitten bevat, wordt geproduceerd onder het handelsmerk Meradog. Zo'n producten zijn perfect voor huisdieren gevoelig voor allergieën. Rijst of aardappelen kunnen in deze voeding gebruikt worden als bron van koolhydraten. Dergelijk voer is ideaal voor huisdieren met een gevoelig spijsverteringskanaal en voor kieskeurige eters.

 

Er is een speciale productlijn ontwikkeld voor kleine huisdieren. De fabrikant biedt vooral melk voor kleine huisdieren wat gebruikt kan worden als aanvullende voeding.

 

Ook behoren er 2 speciale producten voor puppy's tot deze reeks: Junior 1 en Junior 2. Het eerste is optimaal voor erg jonge huisdieren omdat het rijk is aan eiwitten. Deze stof is noodzakelijk voor puppy's voor de ontwikkeling van hun spierstelsel, gewrichten en interne organen. Vertegenwoordigers van middelgrote en kleine rassen zouden Junior 1 moeten eten tot het einde van hun groeiperiode. Puppy's van grote rassen, zouden vanaf 6 maanden op Junior 2 gezet moeten worden omdat zij minder eiwitten nodig hebben gedurende deze periode.

 

Onder het handelsmerk Meradog worden ook traktaties voor honden geproduceerd. De fabrikant biedt verschillende opties: van simpele snacks tot heerlijk gebakken lekkernijen.

Zelfs de fijnproevers zullen deze traktaties lekker vinden.

 

Voordelen van Meradog huisdierproducten

 

Voor de voerproductie gebruikt de fabrikant componenten die goed zijn voor de gezondheid van het huisdier. Eén van deze ingrediënten is biest, een concentraat van de eerste moedermelk van vrouwelijke zoogdieren gedurende de laatste week van haar zwangerschap en de eerste dagen na de geboorte van haar jong. Dit product is laag in vetten, bevat weinig lactose en veroorzaakt geen allergieën. Biest is overigens een bron van cytokinen en prebiotica. Het eerstgenoemde neemt deel aan het bouwen van het afweermechanisme van het lichaam; het laatstgenoemde heeft positief effect op de darmen

 

Meradog maakt vernieuwende recepten om zorg te dragen voor de gezondheid van uw dier. Het assortiment bevat bijvoorbeeld een speciaal plantaardig supplement op het belangrijkste dieet, wat ideaal is voor vegetarische honden. Bovendien is het geschikt voor huisdieren die gemengde voeding krijgen.

 

Meradog voer in grote verpakkingen zijn een optimale keuze voor fokkers. Met zulke verpakkingen bespaart u aanzienlijk veel geld.

 

De fabrikant gebruikt enkel gecertificeerde stoffen voor de productie van voer en traktaties. Zij worden geproduceerd en verpakt in Duitsland. De productie van dit merk voorziet honden van alle noodzakelijke elementen, is goed verteerbaar en belast de interne organen van het huisdier niet.

 

Hoe kunt u Meradog online kopen

 

Als u uw huisdier wilt voeden met het beste en onnodige onkosten wilt vermijden, neem dan contact op met de winkel van PetsExpert. Hier kunt u Meradog producten kopen tegen erg aangename prijzen.

 

Bestellen gebeurt in een paar klikken. Als u hulp nodig heeft bij de keuze van een product, spreek dan met de online deskundigen van PetsExpert. Indien nodig zullen zij u voorzien van meer informatie over de aankoopvoorwaarden op onze site. De bestelling zal binnen de kortst mogelijke tijd bij u geleverd worden en uw huisdier zal kunnen genieten van de producten van de hoogste kwaliteit.

 

Geef gezondheid en energie aan uw huisdier. Koop nu Meradog producten!

Meradog Kwaliteitsproducten aan een goede prijs