Obersten huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Obersten producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Obersten en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Obersten.

Obersten Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Obersten - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Obersten is een handelsmerk van voedingssupplementen voor de basis rantsoenen voor huisdieren. Het merk is eigendom van Amundsen Brands AS Company dat meer dan 10 jaar geleden in Bergen werd opgericht.

Deze Noorse fabrikant gebruikt geselecteerde visolie voor de productie van zijn voedingssupplementen. Tegelijkertijd hecht het bedrijf veel belang aan milieukwesties en ontving het zelfs de Friend of the Sea certificatie. De grondstoffen van Obersten producten worden alleen verkregen op een manier die het mogelijk maakt dat de vispopulatie bespaard blijft.

Het merk heeft zijn naam verkregen ter ere van de hond die deelnam aan de expeditie naar de Zuidpool, georganiseerd door de beroemde Noorse reiziger Rual Amundsen, aan het begin van de vorige eeuw. Dit avontuur was hoofdzakelijk succesvol omwille van het feit dat de dieren de zware, met voedselvoorraden en apparatuur geladen sleeën, geduldig trokken. Obersten overtrof andere honden in uithoudingsvermogen. Daarom kon hij alle ontbering van de expeditie overwinnen en overleven.

Obersten huisdierproducten

Supplementen van het merk zijn een waardevolle bron van omega 3 vetzuren voor dieren. De fabrikant biedt producten voor:

  • konijnen;
  • katten;
  • honden;
  • paarden.

Daarnaast heeft Obersten nog een productlijn voor honden en katten – een kruidenzalf die snel absorbeert.

Het is een onmisbaar middel voor de huid van het dier. Wanneer uw vriend de viervoeter gebarsten huid heeft op zijn poten, verhelpt de zalf het probleem doeltreffend.

Voordelen van Obersten huisdierproducten

Supplementen van het merk hebben een algeheel gunstige invloed op het lichaam van het dier. Obersten producten, in het bijzonder:

  • stimuleren de goede conditie van de gewrichten;
  • hebben een positieve invloed op de hersenactiviteit van het huisdier evenals op het hart en de bloedvaten;
  • verminderen het risico op allergieën;
  • laten de vacht glanzen; voorkomen haarverlies en het optreden van jeuk en roos.

Obersten supplementen worden verkocht in verzegelde verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat de nuttige eigenschappen van de producten bewaard blijven.

Hoe kunt u Obersten producten online kopen

In onze webwinkel kunt u deze unieke producten kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van onze website neemt de bestelprocedure niet meer dan een paar minuten in beslag. Bovendien, als het nodig is, staan de deskundigen van PetsExpert altijd klaar om al uw vragen over de producten te beantwoorden. Het gekozen Obersten product wordt zo snel mogelijk bij u geleverd.

Geef uw huisdier gezondheid, kracht en uithoudingsvermogen. Bestel vandaag Obersten producten!

Obersten Kwaliteitsproducten aan een goede prijs