OLEWO huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige OLEWO producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van OLEWO en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van OLEWO.

OLEWO Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

OLEWO - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

OLEWO is een Duits handelsmerk waaronder het bedrijf natuurlijke plantaardige voedingssupplementen voor huisdieren maakt. Het werd in de jaren 1970 opgericht dankzij de medewerking van een apotheker en een boer. Na een aantal onderzoeken ontdekte de apotheker dat wortel helpt bij spijsverteringsproblemen. Honden hebben baat bij de groenten als ze die gehakt en gedroogd eten. Gebaseerd op die informatie was de plaatselijke boer de eerste die wortelchips vervaardigde voor huisdieren. Zo begint het verhaal van het merk.

OLEWO huisdierproducten

Producten voor honden worden vertegenwoordigd door de volgende categorieën van supplementen:

 • wortelchips – voor dieren met spijsverteringsproblemen;
 • bietchips – voor huisdieren die vatbaar zijn voor huidziekten;
 • Gezonde repen. Dit zijn voedzame snacks met bieten, wortels en andere toevoegingen;
 • Gezonde Rondjes. Dit zijn knapperige plantaardige snacks.

Voor paarden produceert OLEWO 2 producten:

 • bietchips;
 • voedingssupplementen gemaakt van wortels.

Producten voor kleine huisdieren:

 • bietchips;
 • voedingssupplementen gemaakt van droge groenten: bieten en wortels.

Voordelen van OLEWO huisdierproducten

De producten van het merk zijn 100% natuurlijk, d.w.z. dat ze vrij zijn van kunstmatige toevoegingen. De gunstige invloed op de gezondheid van het dier is het gevolg van genezende eigenschappen van de groenten.

 • Biet zorgt dat schadelijke stoffen zich verwijderen van het lichaam, behandelt huidallergieën en vermindert infecties. De groente is vooral noodzakelijk voor cavia's. Het is namelijk zo dat biet vooral rijk is aan vitamine C wat niet wordt aangemaakt in het lichaam van het dier.
 • Wortel heeft een zacht laxerende invloed wat nuttig is voor huisdieren met neiging tot constipatie. Daarnaast draagt het bij tot een gezonde huid en het ondersteunt het immuunsysteem.

De rauwe groenten in de productie komen van OLEWO boerderijen gevestigd in het noorden van Duitsland.

Dankzij de vruchtbare grond van die regio zijn de groenten die daar geteeld worden, rijk aan voedingsstoffen. OLEWO gebruikt bovendien een speciale wortelsoort (met een hoog gehalte aan betacaroteen) voor de productie van zijn supplementen.

Bij het telen van de groenten, gebruikt de fabrikant geen onkruidverdelgers of bestrijdingsmiddelen. Wortels en bieten worden voortdurend gecontroleerd op overeenstemming met de strenge veiligheidsnormen. OLEWO oogst gewassen op het moment dat de groenten bijzonder rijk zijn aan voedingsstoffen.

De grondstoffen worden trouwens verwerkt zonder enige vertraging wat maakt dat de fabrikant het maximum aan vitaminen behoudt in het afgewerkte product.

Groenten worden erg zorgvuldig verwerkt. Hierdoor worden de voedingssupplementen goed opgenomen door het lichaam van het dier.

OLEWO producten vullen het basisdieet van het dier, bestaande uit kant en klaar voer of zelfbereide maaltijden, volkomen aan. Zelfs een paar dagen na het nemen van supplementen van het handelsmerk, zijn de spijsverteringsprocessen van uw huisdier genormaliseerd. OLEWO producten maken bovendien de vacht van uw huisdier zacht en glanzend. Niet alle positieve verandering kunt u zien, maar ze verbeteren de kwaliteit van het leven van uw huisdier aanzienlijk: zijn immuniteit wordt versterkt en verouderingsprocessen van het lichaam vertragen.

Hoe kunt u OLEWO producten online kopen

U kunt nu gezondheid bevorderende natuurlijke supplementen bestellen en laten leveren. Hiervoor kiest u gewoon het supplement in de catalogus van PetsExpert, voeg het toe aan uw mandje en vul een kort bestelformulier in. Onze webwinkel biedt gunstige prijzen, kortingen en speciale aanbiedingen. Indien u meer wilt leren over deze natuurlijke supplementen of over de aankoopvoorwaarden op onze website, gelieve contact op te nemen met onze ondersteunende dienst. De bekwame specialisten van PetsExpert helpen u zeker bij het maken van de juiste keuze.

Door OLEWO producten te kopen, staat u de natuur zelf toe zorg te dragen voor uw huisdier. Geef uw huisdier gezondheid – bestel nuttige supplementen voor hem bij PetsExpert!

OLEWO Kwaliteitsproducten aan een goede prijs