Pitti Boris huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Pitti Boris producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Pitti Boris en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Pitti Boris.

Pitti Boris Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

Pitti Boris - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Pitti Boris is een handelsmerk van voeding en snacks voor honden. De producten zijn kenmerkend vanwege de hoge kwaliteit. In het assortiment van het merk vindt u zeker voor elke hond een geschikte voeding of traktatie.

Pitti Boris huisdierproducten

De voeding van het merk bevat droog- en natvoer gemaakt van goed verteerbare ingrediënten. De fabrikant biedt ook een brede waaier aan delicatessen waarmee u uw hond kunt belonen tijdens het trainingsproces of hem gewoon verwennen. De snacklijn bestaat uit de volgende producten:

 • koekjes;
 • sticks;
 • worstjes;
 • drops met groenten;
 • snacks gemaakt van droog vlees.

Voordelen van Pitti Boris huisdierproducten

De samenstelling van de producten is zeer evenwichtig. Hierdoor zijn ze zeer gunstig voor het lichaam van het dier. Pitti Boris producten zijn in het bijzonder, rijk aan vitaminen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw vriend de viervoeter.

 • Vitamine A heeft een gunstige invloed op zicht en coördinatie. De toereikende hoeveelheid stoffen in het lichaam voorkomen gezondheidsproblemen zoals ziekten aan het urogenitaal stelsel, stofwisselingsstoornissen en traanklierafwijkingen die de normale synthese van hormonen verhinderen.
 • Vitamine D3 is belangrijk voor de volledige opname van calcium en fosfor in het lichaam.
 • Vitamine C versterkt de vaatwanden, ondersteunt het immuunsysteem en heeft een gunstige invloed op de emotionele toestand van het dier.
 • Vitamine E verbetert de vasculaire toon, helpt het lichaam van het dier om infecties te bestrijden, bevordert celvernieuwing.
 • Vitaminen van de B-groep nemen deel aan de stofwisseling. Vitamine B2 is gunstig voor het netvlies en is ook betrokken bij de hemoglobine synthese, oxidatie en het vernieuwingsproces dat zich voordoet in de cellen. Vitamine B6 en B12 zijn belangrijk voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.

Hoe kunt u Pitti Boris producten online kopen

Indien u snel producten van het merk wilt kopen en tegen een redelijke prijs, geef dan uw voorkeur aan de webwinkel van PetsExpert. Bij ons kunt u in slechts een paar minuten een aankoop doen. Als het nodig is, helpen onze ondersteunende specialisten u met plezier om het juiste product te kiezen en te bestellen. Daarnaast garanderen we de snelst mogelijke levering.

Door onze betaalbare prijzen vermijdt u onnodige kosten. Bespaar geld met de winkel van PetsExpert!

Pitti Boris Kwaliteitsproducten aan een goede prijs