Premiumspan huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Premiumspan producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Premiumspan en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Premiumspan.

Premiumspan Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Premiumspan - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Premiumspan is een handelsmerk waaronder zich beddingen bevinden voor huisdierverblijven en -grit. Alle producten zijn van hout gemaakt. Het merk is eigendom van Hobelspanverarbeitung GmbH Company. De geschiedenis van dit Duitse bedrijf begon met een familiebedrijfje. Tegenwoordig zijn Premiumspan producten in een groot aantal landen geliefd. Ze worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en grondig getest om tegemoet te komen aan de strenge kwaliteitsnormen.

Premiumspan huisdierproducten

De fabrikant biedt 3 beddinglijnen:

  • voor paardenstallen;
  • voor kattenbakken en kooien van kleine huisdieren;
  • voor plaatsen waar boerderijdieren worden gehouden.

Premiumspan beddingen verschillen niet alleen in doelstelling van elkaar maar ook in producttype. De volgende opties zijn beschikbaar:

  • beddingen gemaakt van zaagsel. Ze zijn hygiënisch, zuinig en volledig veilig voor het milieu.
  • gekorrelde vullingen. Ze ondergaan verschillende zuiveringsstappen en worden gekenmerkt door de afwezigheid van stof evenals door de gladde textuur (een ideale variant voor gevoelige huisdieren);
  • beddingen in de vorm van pellets. Ze kunnen een enorme hoeveelheid vocht opnemen.

Voordelen van Premiumspan huisdierproducten

De producten zijn gemaakt van dennenhout en tegelijkertijd zijn de grondstoffen niet behandeld met vernietigende chemische middelen.

De fabrikant gebruikt geen kunstmatige toevoegingen aangezien massief hout de geuren neutraliseert. Het scheidt oliën af die dienen als ontsmettingsmiddelen. Premiumspan beddingen elimineren trouwens niet alleen geuren, ze hebben ook een natuurlijk fris aroma.

Beddingen van het merk zijn erg lichtgewicht. Daarnaast kunnen ze spaarzaam gebruikt worden. Beddingen bevatten geen takken, dorens of andere onnodige elementen wat erg belangrijk is voor het comfort van uw huisdier.

Alle producten van Premiumspan zijn biologisch afbreekbaar. Als u voor zulke beddingen kiest, draagt u zorg voor de natuur. Bovendien mag uw huisdier deze organische beddingen zelfs eten.

Hoe kunt u Premiumspan producten online kopen

U kunt in slechts een paar minuten bestellen op de website van PetsExpert. Voeg gewoon Premiumspan bedding toe aan uw mandje en vul het bestelformulier in. We verwerken uw bestelling snel en leveren de artikelen.

Bij ons producten kopen van het merk gaat niet alleen snel, het is ook winstgevend. In de webwinkel van PetsExpert kopen, bespaart u aanzienlijk wat geld!

Heeft u meer informatie nodig over het product of hulp met de bestelprocedure? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van onze klantendienst. Ze helpen u steeds met plezier.

Premiumspan is een bijzonder comfort voor uw huisdieren. Laat het dier uw zorg voelen, bestel vandaag beddingen van het merk!

Premiumspan Kwaliteitsproducten aan een goede prijs