Royal Canin huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Royal Canin producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Royal Canin en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Royal Canin.

Royal Canin Topproducten

 • Bestsellers
 • Aanbevelingen van klanten
 • Nieuwe goederen

Royal Canin - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

De geschiedenis van Royal Canin begon in 1967 toen een Franse dierenarts, Jean Cathary, een voermengeling ontwikkelde voor honden. Dat vernieuwende product onderscheidde zich door een zeer evenwichtige samenstelling. Het voer hielp de gezondheid van het dier te bevorderen, dus registreerde Jean Cathary het handelsmerk Royal Canin en startte de productie van dit product in grote hoeveelheden. De eerste fabriek werd operationeel in Aimargues - een klein stadje gelegen in het zuiden van Frankrijk.

Tegenwoordig bekleedt Royal Canin één van de belangrijkste posities in de productie van huisdiervoer. De fabrieken van het bedrijf bevinden zich in verschillende delen van de wereld en produceren meer dan 200 soorten huisdierproducten. Sedert 2002 is het merk eigendom van Mars, Inc..

Royal Canin huisdierproducten

De fabrikant biedt meerdere voedsellijnen aan voor verschillende soorten huisdieren:

 • voor jonge en volwassen dieren;
 • voor huisdieren die een castratie of sterilisatie ondergingen;
 • Breed Health Nutrition — voor vertegenwoordigers van bepaalde rassen;
 • Royal Canin Size — voor kleine, middelgrote en grote huisdieren;
 • Exigent — voor dieren die kieskeurig eten;
 • Lifestyle Nutrition — voor huisdieren met verschillende activiteitsniveaus.

Voordelen van Royal Canin huisdierproducten

De fabrikant maakt al bijna 50 jaar voer dat tegemoet komt aan de benodigdheden van allerlei dieren. De ontwikkeling van Royal Canin producten neemt niet enkel het ras en de leeftijd van een dier in aanmerking, maar ook zijn levensstijl en aanleg voor ziektes.

Het bedrijf verricht in zijn eigen onderzoekscentrum voortdurend onderzoeken om het assortiment te verbeteren. Hooggekwalificeerde voedingsdeskundigen zijn betrokken bij het maken van voerrecepten. De fabrikant heeft niet alleen zijn eigen kattenpension en hondenkennels, maar werkt ook nauw samen met huisdiereigenaars. Derhalve kunnen Royal Canin deskundigen altijd zien hoe goed hun producten passen bij echte huisdieren en of zij deze producten al dan niet lekker vinden.

Het voer van het merk is vrij van schadelijke chemische toevoegingsmiddelen. Alle producten zijn vervaardigd van natuurlijke grondstoffen. Zij worden herhaaldelijk gecontroleerd op het naleven van strenge kwaliteitsnormen. Als gevolg van deze aanpak kunnen er geen schadelijke stoffen zitten in de producten van Royal Canin.

Elke partij afgewerkt voer wordt ook getest op het naleven van de normen. Deze aanvullende controle is een ander bewijs dat de fabrikant maximale aandacht besteedt aan kwaliteitsaspecten.

Hoe kunt u Royal Canin producten online kopen

U kunt producten van het wereldberoemde merk onmiddellijk bestellen op de website van PetsExpert. Bestellen kost u slechts een paar klikken. Indien nodig, zal ons ondersteuningsteam u helpen om het juiste product te kiezen. Daarnaast bieden wij:

 • betaalbare prijzen;
 • kortingen en speciale aanbiedingen;
 • snelle levering.

Door evenwichtige voeding blijft uw huisdier om gezond en vol energie. Maak uw keuze ten voordele van Royal Canin - en uw huisdier zal voelen dat u om hem geeft.

Royal Canin Kwaliteitsproducten aan een goede prijs