Schesir huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Schesir producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Schesir en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Schesir.

Schesir Topproducten

  • Bestsellers
  • Aanbevelingen van klanten
  • Nieuwe goederen

Schesir - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het merk Schesir is eigendom van het Italiaanse bedrijf Agras Delic. Het is al meer dan 2 decennia actief op de wereldmarkt van huisdierproducten. Alle voer geproduceerd onder het handelsmerk behoort tot super premium klasse. Zijn bevatten geen smaakversterkers, soja en bijproducten.

Schesir huisdierproducten

Onder de merknaam bevindt zich droogvoer voor honden:

  • Voor middelgrote rassen, waaronder jonge en oude dieren;
  • Voor kleine rassen (tot en met 10 kg).

Het voer is gemaakt met de lievelingssmaken van de hond, zoals kip, ham en vis.

Het gamma van droogvoer voor katten bevat de volgende producten:

  • voor kittens;
  • voor senior huisdieren;
  • voor dieren die een sterilisatie ondergingen;
  • voor huisdieren met lang haar;
  • voor super actieve katten.

Schesir biedt ook natvoer aan voor honden en katten. Deze reeks bevat zakjes met stukjes vlees in bouillon of gelei alsook vlees en vis in blik met saus of met natuurlijke sappen. U kunt uw huisdier zelfs verwennen met natvoer aangevuld met ongewone ingrediënten zoals mango's of ananassen.

Voordelen van Schesir huisdierproducten

Deze producten zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De fabrikant gebruikt uitsluitend originele recepten. Voer van Schesir is gestoomd en daarom behouden alle ingrediënten hun voedingsstoffen. Voortdurend zorgvuldige controle is een garantie tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten.

Hoe kunt u Schesir producten online kopen

Als u gezond Italiaans voer wilt bestellen en laten leveren, neem dan alstublieft contact op met de webwinkel PetsExpert. Bekijk onze catalogus en bestel producten die ideaal zullen zijn voor uw huisdier. Indien u advies nodig heeft bij het kiezen van het voer, neem contact op met ons ondersteuningsteam. Bestel bij PetsExpert gebeurt met een paar klikken.

Onze betaalbare prijzen zullen u helpen om onnodige uitgaven te vermijden. U zult geld kunnen besparen en tegelijkertijd zal uw huisdier echt gezonde voeding krijgen.

Voer van Schesir helpt dieren actief, gezond en gelukkig te blijven. Bestel producten van dit merk en uw huisdier zal u dankbaar zijn.

Schesir Kwaliteitsproducten aan een goede prijs