Schmusy huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Schmusy producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Schmusy en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Schmusy.

Schmusy Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Schmusy - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Schmusy is een bedrijf dat natvoer voor katten vervaardigd. Deze kwalitatief hoogwaardige Duitse producten worden gekenmerkt door een laag vetgehalte en zijn een goede bron van eiwitten. De fabrikant gebruikt voor de productie van voer alleen natuurlijke grondstoffen van hoge kwaliteit.

Schmusy huisdierproducten

  • Fisch in Jelly. Deze categorie bevat uitstekend visvoer in gelei.
  • Nature's Menu. Deze lijn bevat producten in de vorm van heerlijke plakjes vlees met saus. U kunt bijvoorbeeld voer met rundvlees, kalkoen of zalm bestellen voor uw huisdier. Aanvullend op de producten voor volwassen katten, heeft de lijn ook speciale voeding voor kittens.

Natte rantsoenen van dit merk zijn beschikbaar in zakjes en blik.

Voordelen van Schmusy voer

Voer van dit merk bevat 95% eiwitten. De belangrijkste ingrediënten van dit voer zijn kwalitatief hoogwaardig vlees en vis. Deze ingrediënten zijn aangevuld met rijst en pasta, gemaakt van durumtarwe. Zij zijn een bron van snel verteerbare koolhydraten.

De fabrikant gebruikt zachtaardige methodes om grondstoffen te verwerken. Als gevolg hiervan behoudt afgewerkt voer alle voedingsstoffen van zijn ingrediënten.

Daarnaast bevatten producten van Schmusy geen soja, kleurstoffen of kunstmatige bewaarmiddelen.

Dit voer is rijk aan vetzuren wat de toestand van huid en vacht van het dier verbetert. Dit voer is bovendien de bron van taurine, wat een gunstig effect heeft op het skelet en de zichtorganen.

Hoe kunt u Schmusy producten online kopen

In de webwinkel van PetsExpert kunt u onmiddellijk bestellen. Neem een kijkje in onze catalogus, kies het juiste voer en voeg het toe aan uw wagentje. We zullen uw bestelling snel verwerken en de aankoop zo spoedig mogelijk leveren.

Wilt u iets verduidelijkt hebben over de producten of aankoopvoorwaarden in onze winkel? Neem gerust contact op met onze klantendienst.

Op de website van PetsExpert kunt u voer van Schmusy aan betaalbare prijzen kopen. U zult bovendien altijd in staat zijn om geld te besparen dankzij onze kortingen en speciale aanbiedingen.

Als u wilt dat uw kat actief en gezond blijft, moet u het voeren met kwalitatief hoogwaardig voedsel. Maak uw keuze ten voordele van Schmusy, omdat uw kat het verdient.

Schmusy Kwaliteitsproducten aan een goede prijs