Sheba huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Sheba producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Sheba en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Sheba.

Sheba Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Sheba - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Sheba is een handelsmerk dat natvoer voor katten produceert. Het merk is opgericht in 1985. Momenteel is het eigendom van het wereldberoemde bedrijf Mars. Door de evenwichtige samenstelling, smaken de rantsoenen van het merk niet alleen geweldig, zij bieden ook voordelen aan huisdieren.

Sheba huisdierproducten

  • Basislijn van blikvoer. Deze categorie wordt vertegenwoordigd door de volgende rantsoenen: geroosterd kippenvlees; garnaal en tonijn cocktail; tonijn en mosselen cocktail; assortiment van kippen- en eendenvlees; tonijn in saus.
  • Classics. Deze lijn bestaat uit heerlijke patés. De fabrikant biedt het volgende assortiment aan: kip en rundvlees; eend; gevogelte; zalm.
  • Duet. De lijn wordt vertegenwoordigd door rantsoenen met smaken als: kalfsvlees en kip; gevogelte en konijnen; kalkoen en eend; rundvlees en kip; tonijn en oceaanvis; zalm en pollak. Voer in deze reeks zijn verpakt in hermetisch gesloten zakken.
  • Dietary foods. U kunt uw kat verwennen met voer gemaakt van kalkoen en konijnenvlees in een zacht sausje.

Voordelen van Sheba huisdierproducten

De recepten van dit natvoer zijn gecreëerd in het onderzoekscentrum van Waltham. Daar werken de beste specialisten op het gebied van voeding. Omdat deze producten van Sheba geen kunstmatige toevoegingen bevatten, zijn zij zelfs geschikt voor katten met kieskeurige eetgewoonten, alsook voor dieren met een gevoelig spijsverteringssysteem.

De voeding wordt gemaakt in Thailand waar verse oceaanvis gebruikt wordt  als grondstof in voerrantsoenen. Dergelijk ingrediënt geeft speciale geur en smaak aan de producten van Sheba. De voeding blijft ook lang vers omwille van een verzegelde verpakking.

Hoe kunt u Sheba producten online kopen

In de webwinkel van PetsExpert kunt u vandaag producten van dit merk kopen aan goede prijzen. We bieden een eenvoudige bestelprocedure, ondersteuning door ervaren online deskundigen en een snelle levering aan.

Uw kat zal zonder twijfel verliefd worden op de rantsoenen van Sheba. Maak uw huisdier gelukkig met de heerlijk evenwichtig voer!

Sheba Kwaliteitsproducten aan een goede prijs