Sivocat huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Sivocat producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Sivocat en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Sivocat.

Sivocat Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Sivocat - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het merk Sivocat maakt deel uit van het Nederlandse bedrijf Sivomatic. Het handelsmerk produceert natuurlijke kattenbakvulling. Dit zijn premium klasse klontvormende vullingen. Het bedrijf verricht voortdurend onderzoeken door interne vernieuwingen te implementeren in zijn producten.

Sivocat huisdierproducten

Het assortiment van het merk bestaat uit verschillende soorten hygiënische producten:

  • basislijn van kattenbakvulling bestaande uit klei.
  • vulling met een verhoogd absorptievermogen;
  • delicate vulling met talk waardoor het zelfs geschikt is voor kittens;
  • lichtgewicht vulling geschikt voor vogelkooien en kleine huisdieren.

Voordelen van huisdierproducten van Sivocat

Voor grondstoffen maakt het bedrijf gebruik van natuurlijk witte klei en speciale kristallen gemaakt met gebruik van gepatenteerde technologie. Zij bestaan uit zuiveringszout aangevuld met kleurstoffen. Wanneer de kristallen in aanraking komen met vloeistoffen, worden zij blauw.

Dit vereenvoudigt het schoonmaken aanzienlijk: u zult de gebruikte vulling gemakkelijk kunnen onderscheiden van de ongebruikte. Daarnaast is het minder waarschijnlijk dat u per ongeluk meer vulling weggooit dan nodig. Daardoor gaan Sivocat producten langer mee.

De vulling is verrijkt met een aangenaam ruikende antibacteriële stof. Hierdoor blijven zij langer fris. Sivocat vullingen zijn bovendien milieuvriendelijk. Zij zijn volledig onschadelijk voor mens, dier en milieu.

Hoe kunt u Sivocat producten online kopen.

Hoe kunt u in een paar klikken kwalitatief hoogwaardige vulling kopen, bestel bij PetsExpert. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van een product, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van onze webwinkel. Zij zullen steeds met plezier al uw vragen beantwoorden. Daarnaast garanderen we een zo snel mogelijke levering.

Sivocat producten helpen u om uw huis eenvoudig netjes te houden. Kies voor hoogwaardige kwaliteit en kosteneffectiviteit - bestel de beste producten tegen aanvaardbare prijzen.

Sivocat Kwaliteitsproducten aan een goede prijs