Soopapets huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Soopapets producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Soopapets en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Soopapets.

Soopapets Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Soopapets - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het Ierse merk Soopapets is sinds 2010 op de markt. Dit handelsmerk is gespecialiseerd in de productie van vegetarische snacks voor honden. Het idee om zulke delicatessen te maken, komt van een professionele trimmer. De vrouw ontdekte dat onevenwichtige voeding vaak de oorzaak is van gezondheidsproblemen bij dieren. Dus besloot zij iets te maken dat volledig nieuw is - kauwbare lekkernijen die niet enkel goed zouden smaken, maar ook antiallergisch zijn. Deze snacks met een laag caloriegehalte zijn trouwens vervaardigd uit fruit en groenten en daarom een bron van vitaminen en andere waardevolle stoffen voor honden.

Soopapets huisdierproducten

  • Lekkernijen met kokosnoot. Deze producten zijn rijk aan vezels en aminozuren. Daarnaast is het een uitstekend middel tegen schimmel, bacteriën en andere parasieten. Zo'n snack verbetert de opname van calcium en magnesium in het lichaam, dit versterkt de tanden en botten van de hond.
  • Lekkernijen met papaja. Deze delicatessen zijn erg sappig en voedzaam. Uw huisdier zal er onmiddellijk weg van zijn. Zo'n snack zorgt voor een goede vertering en werkt antiparasitair.
  • Lekkernijen met zoete aardappelen. Deze producten zijn zeer voedzaam. Dankzij de speciale structuur reinigt het de tanden van uw hond. Daarnaast bevatten zoete aardappelen goede bacteriën die het functioneren van het maagdarmkanaal verbeteren. De snack is bijzonder nuttig voor dieren met een gevoelig spijsverteringssysteem.

Voordelen van Soopapets huisdierproducten

De fabrikant gebruikt als grondstof voor de productie van delicatessen enkel verse groenten en fruit. Zij zijn een bron van enzymen die de stofwisseling versnellen. Klassiek voer en snacks voor honden bevatten heel weinig van deze stoffen. Zo kunnen de delicatessen van Soopapets een gezond alternatief zijn voor de traditionele vleesdelicatessen.

Producten van dit merk bevatten geen extra vet, maïs, conserveermiddelen of andere schadelijke toevoegingen. Bovendien kunnen deze lekkernijen ook gegeven worden aan honden met diabetisch, allergieën en aan huisdieren met nier- en maagziektes.

Hoe kunt u Soopapets producten online kopen

Om deze unieke vegetarische snack voor uw hond te bestellen, neem contact op met de winkel van PetsExpert. U kunt het onmiddellijk doen. Het kost een minimum aan tijd om te bestellen. U kunt Soopapet delicatessen tevens kopen aan een spotprijs.

Als u meer informatie nodig heeft over de producten of de aankoopvoorwaarden in onze winkel, neem gerust contact op met de deskundigen van PetsExpert. Zij zullen u graag helpen.

Draag zorg voor de gezondheid van uw huisdier - verwen het met de gezonde vegetarische delicatessen van Soopapets.

Soopapets Kwaliteitsproducten aan een goede prijs