Taste of the Wild huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Taste of the Wild producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Taste of the Wild en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Taste of the Wild.

Taste of the Wild Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Taste of the Wild - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het Amerikaanse merk Taste of the Wild produceert graanvrij voer met een hoge hoeveelheid gemakkelijk verteerbare eiwitten. Door dit voedzame voedsel blijven dieren actief en gezond. De producten van dit merk behoren tot de super premium klasse.

Taste of the Wild huisdierproducten

Voeding van dit merk bezit allemaal unieke formules en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De hoofdproductlijn van het merk bestaat uit droog- en natvoer voor honden. U kunt uw hond voer van 5 verschillende smaken bieden:

  • lamsvlees;
  • hertenvlees en bizongebraad;
  • wild zwijn, lams- en rundvlees;
  • gerookte kalkoen, gebraden kwartel en eend;
  • gerookte zalm.

Het handelsmerk Taste of the Wild heeft ook een speciale productlijn voor puppy's. Dit voer is kenmerkend voor zijn zeer evenwichtige samenstelling en draagt bij tot de volledige ontwikkeling van het groeiende lichaam.

Daarnaast biedt de fabrikant kattenvoer aan. Het bevat gebraden hertenvlees en gerookte zalm.

Voordelen van Taste of the Wild huisdierproducten

Voor de productie van deze producten wordt enkel kwalitatief hoogwaardig rauw vlees gebruikt. Dit vlees is een bron van aminozuren die de basis vormen van alle weefsel in het lichaam van het dier.

De vis in dit voer bevat vetzuren. Zij hebben een gunstig effect op het cardiovasculair systeem.

Elk voer is bovendien verrijkt met kruiden, groenten en fruit. Deze ingrediënten bevatten antioxidanten - heilzame bestanddelen die celvernietiging voorkomen. Plantaardige ingrediënten zijn bronnen van vezels die de spijsvertering verbeteren en complexe koolhydraten die het lichaam van het dier voorzien van de nodige energie.

Het voer bevat geen kunstmatige toevoegingen. Door de gekozen grondstoffen, smaken en ruiken de producten van het merk voortreffelijk.

Droogvoer wordt tijdens het productieproces gestoomd. De stoom is afkomstig van water, gezuiverd door omgekeerde osmose. Door deze technologie te gebruiken, behoudt elk voer de nuttige eigenschappen van de grondstoffen.

Hoe kunt u Taste of the Wild producten online kopen

Als u snel en aan een goedkope prijs producten van dit merk wilt kopen, bestel deze dan op onze website. Wij garanderen betaalbare prijzen en een zo snel mogelijke levering. Selecteer gewoon het voer, voeg het toe aan uw wagentje en vul het bestelformulier in. De deskundigen van PetsExpert zijn steeds bereid u te helpen bij het kiezen van een product en bij het bestellen.

De beste manier om voor uw huisdier te zorgen, is het te voeden zoals de natuur het bedoeld heeft. Bestel Taste of de Wild voer en kies in het voordeel van natuurlijke dierenvoeding.

Taste of the Wild Kwaliteitsproducten aan een goede prijs