Tierwohl huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Tierwohl producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Tierwohl en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Tierwohl.

Tierwohl Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Tierwohl - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Onder het Duitse handelsmerk Tierwohl worden milieuvriendelijke beddingen voor paardenstallen geproduceerd. De producten worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerd houtvezel. Het merk maakt deel uit van het bedrijf JRS (J.Rettenmaier & Söhne), een beroemde fabrikant van hygiënische producten voor huisdieren.

Tierwohl huisdierproducten

  • Beddingen voor paardenstallen. Dergelijke beddingen nemen de vloeistof volledig op en voorkomen dat zich onaangename geurtjes verspreiden. De in de categorie opgenomen beddingen van de lijn Clean zijn geschikt voor stallen van paarden met allergieën.
  • Beddingen voor hokken. Deze beddingen hebben een compacte structuur en bevatten mineralen. Zij voorkomen bacteriegroei.
  • Beddingen voor de manege. Deze economische beddingen zijn ideaal voor ruime plaatsen.

Onder de merknaam bevinden zich ook voedingssupplementen voor het voornaamste dieet van het paard. Deze producten verbeteren de toestand van het spijsverteringssysteem.

Voordelen van Tierwohl huisdierproducten

De beddingen worden gemaakt van recycleerbare materialen. Indien u beslist voor Tierwohl deelt u de belangrijkste beginselen van een zorgzame houding ten opzichte van het milieu.

De beddingen worden grondig gecontroleerd op de overeenstemming met de strenge kwaliteitsnormen. De beddingen lossen geen stof en veroorzaken geen allergieën. Zij zijn zelfs geschikt voor paarden die lijden aan luchtweginfecties.

Hoe kunt u Tierwohl producten online kopen

Om snel kwalitatieve producten voor paardenstallen te kopen, maak gebruik van de catalogus in de webwinkel van PetsExpert. Een aankoop doen kost u een paar minuten. Wij bieden bovendien betaalbare prijzen voor elk product van Tierwohl.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van beddingen of bij het bestellen? Neem contact op met onze deskundigen. Zij zullen u met plezier bijstaan.

Stel uw goede aankoop niet uit. Bestel nu beddingen van Tierwohl en wij leveren in een mum van tijd.

Tierwohl Kwaliteitsproducten aan een goede prijs